reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

Miewała któraś z Was plamienie przed / w trakcie owulacji?
Tak myślę o tych moich plamieniach i nie wiem. Dziś bolą jajniki więc jakby coś tam działa.. bo co innego może być przyczyną plamien w trakcie cyklu? Oczywiście zapisze się do doktorka, ale tak mi jakoś myśl przyszła, że w sumie skąd takie krótkie plamienia.. 🤔🤔

reklama
Miewała któraś z Was plamienie przed / w trakcie owulacji?
Tak myślę o tych moich plamieniach i nie wiem. Dziś bolą jajniki więc jakby coś tam działa.. bo co innego może być przyczyną plamien w trakcie cyklu? Oczywiście zapisze się do doktorka, ale tak mi jakoś myśl przyszła, że w sumie skąd takie krótkie plamienia.. 🤔🤔
U mnie plamienia w okolicy owulacji są co cykl. Progesteron w normie (badany był 3 razy w ciagu cyklu i 5 dni po owulacji lekko ponad 10, Lh, estradiol, Fsh) - wszystko w normie. Nie wiem skąd plamienia, ale ustają zawsze dzień po owulacji. Temperatura zawsze potwierdza wystapienie owulacji, i 1 cykl bezowulacyjny miałam w ciągu roku. Niestety wszystko o kant doopy, bo ciąży brak. Chyba w nowym cyklu, powtorze wszystkie badania jeszcze raz.

Nadrobiłam wszystkie strony od wczoraj, aż żałuję, że wieczorem nie mogłam dołączyć do rozmowy, bo ciekawe tematy się rozgrywały! :D
Moje urodzinki wczoraj się super udały, dostałam pełno kosmetyków w prezencie (zawsze dostaję i to jest ekstra, uwielbiam najróżniejsze kosmetyczne rzeczy wypróbowywać😍). Dzisiaj po południu znajomi pojechali do domu, ja powoli sobie wszystko poogarniałam i dopiero teraz zaległam na kanapie, z której nie wstanę chyba do późnego wieczora już 😅😅
wszystkiego najlepszego 🎂 spełnienia marzeń

Nadrobiłam was bo nie było mnie cały weekend, ale piszecie tyle że trochę mi to zajęło 🙈 u mnie chyba na dniach owulacja bo od wczoraj boki mnie jajnik. We wtorek idę do gin to zobaczymy 😉 robiłam wczoraj testy owu home&check czy jakoś tak ale średnio się wybarwiaja

Nadrobiłam was bo nie było mnie cały weekend, ale piszecie tyle że trochę mi to zajęło 🙈 u mnie chyba na dniach owulacja bo od wczoraj boki mnie jajnik. We wtorek idę do gin to zobaczymy 😉 robiłam wczoraj testy owu home&check czy jakoś tak ale średnio się wybarwiaja
tyle stron było, że chyba o 5 musiałaś zacząć :D 😂

reklama
Wczoraj seks z mężem, dziś rano jakieś plamienie, na bieliźnie ciemno brązowe ślad. Nie wiem czy to okres czy co.
12 dni po zastrzyku.

Do góry