reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

reklama
Dziewczyny taka ciekawostka, zrobiłam dzisiaj testy z doz i premom i zobaczcie jaka jest różnica w wybarwieniu 🙀
Masakryczne są te z premom. Wysikałam 20 testów i wiecej ich nie zamowię. Zresztą ja to się musze ogarnąć w tym temacie, bo przesadziłam tym razem 😁🤪🤯😂😂😂 a jeszcze dzisiejsza temperatura - no zgłupiałam totalnie (37 a okres za 2 dni powinien byc wtf ???) Chociaz w sumie to nie wiem kiedy mi ta owulacja wreszcie wskoczyła bo apki pokazują 23.05 i 24.05 czyli 12/13 dni po i teraz powinna byc kreska, ale nima 😕🫤

U mnie 8dc, odliczam do robienia owulaków, ale przed 10 dc nawet nie ma sensu patrzeć w ich kierunku. 😐 koniec końców zamówiłam i łykałam ten NAC od 3 do 7 dc, po cichu liczę że owulacja będzie chociaż trochę szybciej 😅

Dzień doberek i dobrego tygodnia wszystkim 🩵
U mnie jakaś dziwna sytuacja: pik, potem blado, potem znowu ciemna kreska 🤷🏼‍♀️ dziwny ten cykl 🙄
Miłego dzionka ☀️

Załączniki

• IMG_7048.png
    IMG_7048.png
    216,2 KB · Wyświetleń: 65
reklama
Masakryczne są te z premom. Wysikałam 20 testów i wiecej ich nie zamowię. Zresztą ja to się musze ogarnąć w tym temacie, bo przesadziłam tym razem 😁🤪🤯😂😂😂 a jeszcze dzisiejsza temperatura - no zgłupiałam totalnie (37 a okres za 2 dni powinien byc wtf ???) Chociaz w sumie to nie wiem kiedy mi ta owulacja wreszcie wskoczyła bo apki pokazują 23.05 i 24.05 czyli 12/13 dni po i teraz powinna byc kreska, ale nima 😕🫤
a przyszły Ci już te testy z doz?

Do góry