reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe kreski ❤️

Masz krzaczki? U mnie tylko amerykańskie, porzeczki, maliny i porzeczkoagrest :D Musimy przekopać cały ogródek, ale to po zbiorach i właśnie wtedy jeszcze sobie kamczatki dokupię i zwykły agrest. :)
Tak, mam :) dużo mam warzyw i owoców :D moi rodzice sa rolnikami, a bardziej sadownikami. Utrzymuja sie z uprawy i sprzedaży jabłek :)

reklama
Tak, mam :) dużo mam warzyw i owoców :D moi rodzice sa rolnikami, a bardziej sadownikami. Utrzymuja sie z uprawy i sprzedaży jabłek :)
ale super. To przynajmniej ogarniasz te uprawy, bo ja to tak dbam jak mi się przypomni. 🫣 Ostatnio rozmawiałam z koleżanką, której rodzice też mają sady i wspominała, że ona tak właściwie jako dziecko nigdy nie miała wakacji, bo zawsze była praca w polu czy w sadzie. A jak to wyglądało u Ciebie?

Taaak borówka kamczacka! Pierwszy raz jadłam w zeszłym roku - znalazłam na Facebooku takie uprawy pod Krakowem w stylu „zerwij sobie sam” - płaciło się za zerwane dla siebie owoce :) super zabawa i nawet tanio wychodziło :)

ale super. To przynajmniej ogarniasz te uprawy, bo ja to tak dbam jak mi się przypomni. 🫣 Ostatnio rozmawiałam z koleżanką, której rodzice też mają sady i wspominała, że ona tak właściwie jako dziecko nigdy nie miała wakacji, bo zawsze była praca w polu czy w sadzie. A jak to wyglądało u Ciebie?
Ja nie, ale moi bracia tak. Każde wakacje to bylo przerzadzanie w sadzie.

Dziewczyny, pomóżcie trochę 🙈
Pozytywny owulak wyszedł mi jakby dzisiaj w nocy o 00:55.

I teraz mój skomplikowany tok leczenia... Muszę podać sobie zastrzyk z Accofilu celujac możliwie jak najbliżej owulacji.
Kiedy do zrobić? Jutro z wieczora będzie już za późno?

reklama
Dziewczyny, pomóżcie trochę 🙈
Pozytywny owulak wyszedł mi jakby dzisiaj w nocy o 00:55.

I teraz mój skomplikowany tok leczenia... Muszę podać sobie zastrzyk z Accofilu celujac możliwie jak najbliżej owulacji.
Kiedy do zrobić? Jutro z wieczora będzie już za późno?
Moim zdaniem pozno, ale ja sie na tych zastrzykach średnio znam..

Do góry