Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czyli jesteś tuż przed okresem? Ja plamię dwa dni przed okresem, niektóre plamienia przed okresem trzeba oczywiście skonsultować, ale większość to po prostu rozkręcający się okresWczoraj seks z mężem, dziś rano jakieś plamienie, na bieliźnie ciemno brązowe ślad. Nie wiem czy to okres czy co.
12 dni po zastrzyku.
szczerze nigdy tak nie miałam i zawsze okres miałam 13-14 dpo więc wcześnie trochę. Mam nadzieję, że stymulacja tego nie popsułaCzyli jesteś tuż przed okresem? Ja plamię dwa dni przed okresem, niektóre plamienia przed okresem trzeba oczywiście skonsultować, ale większość to po prostu rozkręcający się okres
a byłaś już dziś na becie?Dziewczyny taka ciekawostka, zrobiłam dzisiaj testy z doz i premom i zobaczcie jaka jest różnica w wybarwieniu
no jasnea byłaś już dziś na becie?
to czekamyno jasne
tak myślałam, że może to być przydatna informacja dobrze, że kupiłam te dozy, bo na pewno bym się martwiła, że coś jest nie takto czekamy
a co do testów - dobrze wiedzieć, że mam nie zamawiać w premom