Tralalala25
Fanka BB :)
dziękujęSto lat spełnienia marzeń
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziękujęSto lat spełnienia marzeń
Zdrówka i spełnienia marzeńByły wczoraj, 8 miało być ostatnie oficjalne testowanie
dzięki dzięki! Będzie zdrówko będzie wszystkoZdrówka i spełnienia marzeń
Wow... intensywna ta Twoja niedziela gratuluję, że tyle rzeczy udało Ci się ogarnąćJa zrobiłam i trening, i obiad, i w kościele byłam, i ręczniki uprałam, i prasowanie zrobiłam na cały tydzień i teraz czas na relaks w oczekiwaniu na trzonowanie bo też mi wyszedł peak
Sto lat! Wszystkiego dobregoByły wczoraj, 8 miało być ostatnie oficjalne testowanie
dziękuję bardzoSto lat! Wszystkiego dobrego
Spełnienia wszystkich marzeńNadrobiłam wszystkie strony od wczoraj, aż żałuję, że wieczorem nie mogłam dołączyć do rozmowy, bo ciekawe tematy się rozgrywały!
Moje urodzinki wczoraj się super udały, dostałam pełno kosmetyków w prezencie (zawsze dostaję i to jest ekstra, uwielbiam najróżniejsze kosmetyczne rzeczy wypróbowywać). Dzisiaj po południu znajomi pojechali do domu, ja powoli sobie wszystko poogarniałam i dopiero teraz zaległam na kanapie, z której nie wstanę chyba do późnego wieczora już
najmocniej dziękujęSpełnienia wszystkich marzeń