reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

reklama
Ja zrobiłam i trening, i obiad, i w kościele byłam, i ręczniki uprałam, i prasowanie zrobiłam na cały tydzień😅 i teraz czas na relaks w oczekiwaniu na trzonowanie🤣 bo też mi wyszedł peak😎
Wow... intensywna ta Twoja niedziela☺️😉 gratuluję, że tyle rzeczy udało Ci się ogarnąć 🙂
I oczywiście urzędujcie tam wieczorem jak macie peaka😉😜 niech konar zapłonie 😁😁

Cześć dziewczyny. Długo się zastanawiałam czy się wpisać, bo miałam sobie zrobić przerwę. Za dużo stresu mnie to kosztuje. Żeby nie było śledzę Wasze wpisy, może nie tak intensywnie jak wcześniej żeby znowu sobie czegoś do łba nie nabić, ale zaglądam. Monitoring był ale coś mnie jeblo i stwierdziłam, że już nie chce się starać. Owulacja wg lekarza powinna być jakoś koło 1 czerwca. 31 maja pod wieczór zaczął mi się ból owulacyjny, skończył się 1 czerwca jakoś pod wieczór. Tak jak wspomniałam jeblo mnie i akurat w tych dniach seksu nie było. 2.06 znowu poczułam , że jednak chce więc numerek już był, ale pewnie za późno ..... W razie "w" proszę mnie wpisać na 16.06 na testowanie. Pozdrawiam Was serdecznie 🙂

Nadrobiłam wszystkie strony od wczoraj, aż żałuję, że wieczorem nie mogłam dołączyć do rozmowy, bo ciekawe tematy się rozgrywały! :D
Moje urodzinki wczoraj się super udały, dostałam pełno kosmetyków w prezencie (zawsze dostaję i to jest ekstra, uwielbiam najróżniejsze kosmetyczne rzeczy wypróbowywać😍). Dzisiaj po południu znajomi pojechali do domu, ja powoli sobie wszystko poogarniałam i dopiero teraz zaległam na kanapie, z której nie wstanę chyba do późnego wieczora już 😅😅
Spełnienia wszystkich marzeń 🥳🎁🎂

reklama
Do góry