reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

I przystanek na rowerach
20230604_161117.jpg

reklama
U mnie dziś dopiero 5dc. Ten wcześniejszy był najdłuższym jaki pamiętam i spodziewałam się jakiegoś potopu, bo pod koniec miałam wrażenie, że eksploduję... a tu o dziwo jeden z moich najmniej obfitych okresów. Pojutrze przyjdą owulaki to zacznę robić, bo może akurat tym razem będę miała jakiś najkrótszy w swojej karierze :D

Nadrobiłam wszystkie strony od wczoraj, aż żałuję, że wieczorem nie mogłam dołączyć do rozmowy, bo ciekawe tematy się rozgrywały! :D
Moje urodzinki wczoraj się super udały, dostałam pełno kosmetyków w prezencie (zawsze dostaję i to jest ekstra, uwielbiam najróżniejsze kosmetyczne rzeczy wypróbowywać😍). Dzisiaj po południu znajomi pojechali do domu, ja powoli sobie wszystko poogarniałam i dopiero teraz zaległam na kanapie, z której nie wstanę chyba do późnego wieczora już 😅😅

Dziewczyny, premom zaznaczyła mi ten test jako peak.
Czy faktycznie można to uznać?
Byłam u lekarza w czwartek na USG i powiedział, że peak powinien mi wyjść w niedzielę. Dominujący pęcherzyk był w lewym jajnkku i rzeczywiście dziś od rana pobolewa mnie lewy jajnik plus test wyszedł takim
Rzeczywiście peak?

Załączniki

• c968b4b6-4621-44ff-a87e-4004a648947a.jpeg
    c968b4b6-4621-44ff-a87e-4004a648947a.jpeg
    25,8 KB · Wyświetleń: 73
Byłam u lekarza w czwartek na USG i powiedział, że peak powinien mi wyjść w niedzielę. Dominujący pęcherzyk był w lewym jajnkku i rzeczywiście dziś od rana pobolewa mnie lewy jajnik plus test wyszedł takim
Rzeczywiście peak?
wg mnie tak wygląda, że może to być peak, testowa kreska jest tak ciemna jak kontrolna

Rzeczywiście peak?
jak najbardziej, do dzieła 😎

reklama
Do góry