reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

Nadrobiłam wszystkie strony od wczoraj, aż żałuję, że wieczorem nie mogłam dołączyć do rozmowy, bo ciekawe tematy się rozgrywały! :D
Moje urodzinki wczoraj się super udały, dostałam pełno kosmetyków w prezencie (zawsze dostaję i to jest ekstra, uwielbiam najróżniejsze kosmetyczne rzeczy wypróbowywać😍). Dzisiaj po południu znajomi pojechali do domu, ja powoli sobie wszystko poogarniałam i dopiero teraz zaległam na kanapie, z której nie wstanę chyba do późnego wieczora już 😅😅
Wszystkiego najlepszego, niech ziści Ci się cała moc marzeń 🥂🎂

reklama
Dziewczyny, premom zaznaczyła mi ten test jako peak.
Czy faktycznie można to uznać?
Byłam u lekarza w czwartek na USG i powiedział, że peak powinien mi wyjść w niedzielę. Dominujący pęcherzyk był w lewym jajnkku i rzeczywiście dziś od rana pobolewa mnie lewy jajnik plus test wyszedł takim
Rzeczywiście peak?
Działać 😉🤩

reklama
Do góry