Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
u nas tak samo. Nie przeżyłabym oglądania reklam xDTo samo my. Telewizor bez telewizji
No i namówiłaś Lecimy na rowery!ja jadę na rower ze Starym i może zjemy po drodze jakiegoś burgerka albo zapiekanke!
Miłego dnia!
A co Ci jest? A może to przez nadmierny wysiłek.A ja wstałam dziś chora więc zostaje leżing. Dobrze, że wczoraj zrobiłam 30 tysięcy kroków to czuje się usprawiedliwiona
gardło boli i ropny katar więc to raczej nie wysiłekA co Ci jest? A może to przez nadmierny wysiłek.
30 tys. dla mnie 20 tys. To taki max maxów
O nieeee....przekichanegardło boli i ropny katar więc to raczej nie wysiłek
płukałam zatoki, coś łyknęłam i liczę na cud bo nie bardzo chcę się rozchorwaćO nieeee....przekichane
Ostatnio snułyśmy teorię, że chore łatwiej zaciążająA ja wstałam dziś chora więc zostaje leżing. Dobrze, że wczoraj zrobiłam 30 tysięcy kroków to czuje się usprawiedliwiona
to po owulacji a ja jestem lada moment przed okresemOstatnio snułyśmy teorię, że chore łatwiej zaciążają