reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

reklama
o, to wpadł mi pomysł!
Zapraszam to powiedzenia 1 rzeczy, którą najbardziej kochacie w swoim facecie :)
Można dodać jedną, którą najbardziej nie lubicie :D
Kocham w moim mężu jego wewnętrzny spokój i zdecydowanie dzięki tym obu cechom czuję się bezpiecznie z nim niezależnie od sytuacji i warunków, najbardziej nie lubię w nim tego, że jest mało rodzinny (chodzi o moją rodzinę ale też i jego najbliższych), trochę chłodny towarzysko.

o, to wpadł mi pomysł!
Zapraszam to powiedzenia 1 rzeczy, którą najbardziej kochacie w swoim facecie :)
Chyba jego anielską cierpliwość do moich humorków, wahań nastroju, odjazdów. Albo poczucie humoru. Albo spontaniczność - powiedziałabym mu teraz, że wsiadamy w samochód i jedziemy nad morze, a on powiedziałby „ok, tylko idę się wysikać na drogę” 😂
Ale żeby nie było zbyt słodko, to irytuje mnie, że muszę mu często dokładnie palcem pokazywać jakie obowiązki domowe przydałoby się wykonać. 🙃

o, to wpadł mi pomysł!
trzona 😈 hahha Żarcik
Najbardziej lubię chyba to, że zaczęliśmy od przyjaźni. Nie nudzimy się ze sobą i zawsze mamy o czym rozmawiać.
Wady : jak je to wszędzie pełno okruszków 🤣 i jeszcze się śmieje, że kurki kupi to będą wyjadać 🤦🏻‍♀️

trzona 😈 hahha Żarcik
Najbardziej lubię chyba to, że zaczęliśmy od przyjaźni. Nie nudzimy się ze sobą i zawsze mamy o czym rozmawiać.
Wady : jak je to wszędzie pełno okruszków 🤣 i jeszcze się śmieje, że kurki kupi to będą wyjadać 🤦🏻‍♀️
Właśnie, zapomniałam o trzonie,🤦‍♀️😅 uwielbiam 😁 i nawet nie żartuję 😆💁‍♀️

reklama
Do góry