reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe kreski ❤️

Załączniki

• IMG_0044.jpeg
    IMG_0044.jpeg
    112,8 KB · Wyświetleń: 73
reklama
To jaka jest między Wami różnica wieku, że tak dokładnie to wszystko pamiętasz?

A swoja drogą, jakie macie pierwsze wspomnienie z dzieciństwa? Ja mam dwa, oba ze szpitala jak miałam 3 lata. Jedno to nudy, więc Wam oszczędzę, ale drugie, to w mojej głowie (w zasadzie do tej pory) zapisało się to, że widziałam operację 😁 Tak na prawdę weszłam do zabiegowego, ale wiecie lekarz w kitlu światła, to w umyśle dziecka urosło do rangi ogromnego wydarzenia. I podobno szturchnęłam lekarza z tekstem "Przesuń się, bo nic nie widzę" 😂😂😂

Ale obiektywnie był mały czy czegoś innego się spodziewałaś? 🤪
Pierwsze, które przychodzi mi na myśl, to jak Mama poszła do pracy a mnie zaprowadziła do zerówki, dostałam spazmów i tak płakałam jakby mnie porzuciła a pani przedszkolanka brała mnie na ręce i mocno przytulała, żeby uspokoić i to dzień dnia tak było a drugie jeszcze przed zerówką to wcześniejsze w takim razie ale ten sam okres. Mama zawoziła mnie w pon i do ptk zostawałam u dziadków , mieszkala z nimi moja ciocia z corką i mężem i powinno być mi lżej, a ja czulam się źle i klocilam z siostrą cioteczną 😁😉😉 teraz wypominam mamie, że mam traumę przez to.😄😁

Ej, nadrobiłam zaległe strony, ale niezbyt wiem o czym pisałyście, bo mój chłop mnie upił :D
O jaaa, a co dobrego przygotował? Jakieś fajne drinki czy dobre winko?
Ja zaczekam z alko do okresu, jak narazie zapijam herbatę earl grey z piórek , no to się napiję za jakieś 2 tygodnie może 😅

To jaka jest między Wami różnica wieku, że tak dokładnie to wszystko pamiętasz?

A swoja drogą, jakie macie pierwsze wspomnienie z dzieciństwa? Ja mam dwa, oba ze szpitala jak miałam 3 lata. Jedno to nudy, więc Wam oszczędzę, ale drugie, to w mojej głowie (w zasadzie do tej pory) zapisało się to, że widziałam operację 😁 Tak na prawdę weszłam do zabiegowego, ale wiecie lekarz w kitlu światła, to w umyśle dziecka urosło do rangi ogromnego wydarzenia. I podobno szturchnęłam lekarza z tekstem "Przesuń się, bo nic nie widzę" 😂😂😂

Ale obiektywnie był mały czy czegoś innego się spodziewałaś? 🤪
był mały według mnie, wiem ile miał bo potem mierzył linijką xD

wybaczcie nieobecność, ale trzon wezwał xD

reklama
Jeżeli chodzi o pełnię, to zawsze słyszałam, że właśnie wtedy najwięcej dzieci się rodzi 🤔 w tym okresie „okołopełniowym” 🤷🏼‍♀️😂
Rodzi, a my musimy spłodzić, to trzeba sprawdzic za 9/10 msc czy jest okołopełnia zebysmy mogly rodzic😎

Zawsze mogłabyś zrobić zdjęcie bez jego zgody na śpiocha 😁
Ale trzon moglby wyglądać niekorzystnie, bądź zdechlawo 😆😆🤣🤣
Oczywiście żarty 😉😁😁😂
Albo z rana 😈😈 wtedy na baczność

Do góry