reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

Załączniki

• IMG_0044.jpeg
    IMG_0044.jpeg
    112,8 KB · Wyświetleń: 67
reklama
To jaka jest między Wami różnica wieku, że tak dokładnie to wszystko pamiętasz?

A swoja drogą, jakie macie pierwsze wspomnienie z dzieciństwa? Ja mam dwa, oba ze szpitala jak miałam 3 lata. Jedno to nudy, więc Wam oszczędzę, ale drugie, to w mojej głowie (w zasadzie do tej pory) zapisało się to, że widziałam operację 😁 Tak na prawdę weszłam do zabiegowego, ale wiecie lekarz w kitlu światła, to w umyśle dziecka urosło do rangi ogromnego wydarzenia. I podobno szturchnęłam lekarza z tekstem "Przesuń się, bo nic nie widzę" 😂😂😂

Ale obiektywnie był mały czy czegoś innego się spodziewałaś? 🤪
Pierwsze, które przychodzi mi na myśl, to jak Mama poszła do pracy a mnie zaprowadziła do zerówki, dostałam spazmów i tak płakałam jakby mnie porzuciła a pani przedszkolanka brała mnie na ręce i mocno przytulała, żeby uspokoić i to dzień dnia tak było a drugie jeszcze przed zerówką to wcześniejsze w takim razie ale ten sam okres. Mama zawoziła mnie w pon i do ptk zostawałam u dziadków , mieszkala z nimi moja ciocia z corką i mężem i powinno być mi lżej, a ja czulam się źle i klocilam z siostrą cioteczną 😁😉😉 teraz wypominam mamie, że mam traumę przez to.😄😁

Ej, nadrobiłam zaległe strony, ale niezbyt wiem o czym pisałyście, bo mój chłop mnie upił :D
O jaaa, a co dobrego przygotował? Jakieś fajne drinki czy dobre winko?
Ja zaczekam z alko do okresu, jak narazie zapijam herbatę earl grey z piórek , no to się napiję za jakieś 2 tygodnie może 😅

To jaka jest między Wami różnica wieku, że tak dokładnie to wszystko pamiętasz?

A swoja drogą, jakie macie pierwsze wspomnienie z dzieciństwa? Ja mam dwa, oba ze szpitala jak miałam 3 lata. Jedno to nudy, więc Wam oszczędzę, ale drugie, to w mojej głowie (w zasadzie do tej pory) zapisało się to, że widziałam operację 😁 Tak na prawdę weszłam do zabiegowego, ale wiecie lekarz w kitlu światła, to w umyśle dziecka urosło do rangi ogromnego wydarzenia. I podobno szturchnęłam lekarza z tekstem "Przesuń się, bo nic nie widzę" 😂😂😂

Ale obiektywnie był mały czy czegoś innego się spodziewałaś? 🤪
był mały według mnie, wiem ile miał bo potem mierzył linijką xD

wybaczcie nieobecność, ale trzon wezwał xD

reklama
Jeżeli chodzi o pełnię, to zawsze słyszałam, że właśnie wtedy najwięcej dzieci się rodzi 🤔 w tym okresie „okołopełniowym” 🤷🏼‍♀️😂
Rodzi, a my musimy spłodzić, to trzeba sprawdzic za 9/10 msc czy jest okołopełnia zebysmy mogly rodzic😎

Zawsze mogłabyś zrobić zdjęcie bez jego zgody na śpiocha 😁
Ale trzon moglby wyglądać niekorzystnie, bądź zdechlawo 😆😆🤣🤣
Oczywiście żarty 😉😁😁😂
Albo z rana 😈😈 wtedy na baczność

Do góry