Kejcik
Fanka BB :)
Bo wynik zależy od metodologii badań Jak ankieta to 25 cm, a jak pomiar to 12 cm
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bo wynik zależy od metodologii badań Jak ankieta to 25 cm, a jak pomiar to 12 cm
Pierwsze, które przychodzi mi na myśl, to jak Mama poszła do pracy a mnie zaprowadziła do zerówki, dostałam spazmów i tak płakałam jakby mnie porzuciła a pani przedszkolanka brała mnie na ręce i mocno przytulała, żeby uspokoić i to dzień dnia tak było a drugie jeszcze przed zerówką to wcześniejsze w takim razie ale ten sam okres. Mama zawoziła mnie w pon i do ptk zostawałam u dziadków , mieszkala z nimi moja ciocia z corką i mężem i powinno być mi lżej, a ja czulam się źle i klocilam z siostrą cioteczną teraz wypominam mamie, że mam traumę przez to.To jaka jest między Wami różnica wieku, że tak dokładnie to wszystko pamiętasz?
A swoja drogą, jakie macie pierwsze wspomnienie z dzieciństwa? Ja mam dwa, oba ze szpitala jak miałam 3 lata. Jedno to nudy, więc Wam oszczędzę, ale drugie, to w mojej głowie (w zasadzie do tej pory) zapisało się to, że widziałam operację Tak na prawdę weszłam do zabiegowego, ale wiecie lekarz w kitlu światła, to w umyśle dziecka urosło do rangi ogromnego wydarzenia. I podobno szturchnęłam lekarza z tekstem "Przesuń się, bo nic nie widzę"
Ale obiektywnie był mały czy czegoś innego się spodziewałaś?
O jaaa, a co dobrego przygotował? Jakieś fajne drinki czy dobre winko?Ej, nadrobiłam zaległe strony, ale niezbyt wiem o czym pisałyście, bo mój chłop mnie upił
Coś w tym jest
U nas to generalnie szafę w salonie otwierasz i masz full serwisO jaaa, a co dobrego przygotował? Jakieś fajne drinki czy dobre winko?
Ja zaczekam z alko do okresu, jak narazie zapijam herbatę earl grey z piórek , no to się napiję za jakieś 2 tygodnie może
był mały według mnie, wiem ile miał bo potem mierzył linijką xDTo jaka jest między Wami różnica wieku, że tak dokładnie to wszystko pamiętasz?
A swoja drogą, jakie macie pierwsze wspomnienie z dzieciństwa? Ja mam dwa, oba ze szpitala jak miałam 3 lata. Jedno to nudy, więc Wam oszczędzę, ale drugie, to w mojej głowie (w zasadzie do tej pory) zapisało się to, że widziałam operację Tak na prawdę weszłam do zabiegowego, ale wiecie lekarz w kitlu światła, to w umyśle dziecka urosło do rangi ogromnego wydarzenia. I podobno szturchnęłam lekarza z tekstem "Przesuń się, bo nic nie widzę"
Ale obiektywnie był mały czy czegoś innego się spodziewałaś?
Ja już też po leżę z poduszką pod dupą, z telefonem, mąż ogląda TVN turbobył mały według mnie, wiem ile miał bo potem mierzył linijką xD
wybaczcie nieobecność, ale trzon wezwał xD
ja nie leżałam nic, bo już nie ma sensu i w ogóle jakoś strasznie szybko wyleciało ze mnie, że aż zafajdaliśmy narzute w salonie xDDDJa już też po leżę z poduszką pod dupą, z telefonem, mąż ogląda TVN turbo
Rodzi, a my musimy spłodzić, to trzeba sprawdzic za 9/10 msc czy jest okołopełnia zebysmy mogly rodzicJeżeli chodzi o pełnię, to zawsze słyszałam, że właśnie wtedy najwięcej dzieci się rodzi w tym okresie „okołopełniowym”
Albo z rana wtedy na bacznośćZawsze mogłabyś zrobić zdjęcie bez jego zgody na śpiocha
Ale trzon moglby wyglądać niekorzystnie, bądź zdechlawo
Oczywiście żarty