LadyCaro
Fanka BB :)
hahaha no nie wiem, biorąc pod uwagę, ze mój Stary nie uważa robienia sobie zdjęć nago ani ich wysyłaniaMocne
Ale oczywiście ze zdjęciem?![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hahaha no nie wiem, biorąc pod uwagę, ze mój Stary nie uważa robienia sobie zdjęć nago ani ich wysyłaniaMocne
Ale oczywiście ze zdjęciem?![]()
Faktycznie 1 rzeczA tak na poważnie, to chyba jego poczucie humoru - to jest człowiek który mnie zrozumie nawet gdy zabłądzęNo i otwartość oraz mówienie wprost
![]()
Zawsze mogłabyś zrobić zdjęcie bez jego zgody na śpiochahahaha no nie wiem, biorąc pod uwagę, ze mój Stary nie uważa robienia sobie zdjęć nago ani ich wysyłania![]()
Właśnie miała być jednaFaktycznie 1 rzecz![]()
bo popcultura kłamie, tak samo jak mężczyźniapropo trzonów... sorry, ale wypiłam już drinato wiecie, że jak pierwszy raz w życiu dotknęłam trzona to moja myśl była "taki mały??" xD potem byłam 3 lata z tym chłopakiem
![]()
To jaka jest między Wami różnica wieku, że tak dokładnie to wszystko pamiętasz?U moich podobno problemów z zajściem nie było, jedno z mojego rodzeństwa nie było planowane (heheszki, bo bliźniaki)za to mama w obu ciążach miała problemy ze skracającą się szyjką. Z bliźniakami dostała krwawienia w 3mc i pamiętam jak mi tata tłumaczył, że mama może wrócić smutna ze szpitala. Wróciła nadal w ciąży, ale przez bite 4 miesiące leżała w łóżku, a równo 2 miesiące przed terminem odeszły jej wody. Pozniej przez te 2 miesiące wisiała wiecznie z laktatorem, bliźniaki w szpitalu, lekarze generalnie mega lotni, bo powiedzieli rodzicom, że brat nie ma szans na przeżycie. Żyją oboje, brat wielki jak brzoza, a głupi jak... no
w każdym razie lekko nie bylo
![]()
Ale obiektywnie był mały czy czegoś innego się spodziewałaś?apropo trzonów... sorry, ale wypiłam już drinato wiecie, że jak pierwszy raz w życiu dotknęłam trzona to moja myśl była "taki mały??" xD potem byłam 3 lata z tym chłopakiem
![]()
Moja myśl, jak pierwszy raz dotknęłam trzona, i on się podniósł , to było takie " o kurde jak on się tam zmieści" Kurdę, może przełożymy seks na następną randkęapropo trzonów... sorry, ale wypiłam już drinato wiecie, że jak pierwszy raz w życiu dotknęłam trzona to moja myśl była "taki mały??" xD potem byłam 3 lata z tym chłopakiem
![]()
Bo wynik zależy od metodologii badańbo popcultura kłamie, tak samo jak mężczyźni![]()