reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

reklama
o, to wpadł mi pomysł!
Zapraszam to powiedzenia 1 rzeczy, którą najbardziej kochacie w swoim facecie :)
Można dodać jedną, którą najbardziej nie lubicie :D

Boże, nie mów tak obrazowo bo się zerzygam!!! 😂😂
Serio takie rzeczy ciebie ruszają🤣🤣🤣🤣

Przypomnialo mi się jak lekarz zapytał, czy studentka praktykantka może mnie zbadać, bo byłam ciekawym przypadkiem z dzieckiem posladkowo ułożonym i jeszcze upchniętą tam stópką, powiedział o jednej a wpadły do gabinetu 4 osoby młode i to płeć mieszana, a ja tam z nogami i nie tylko rozszerzonymi w ich strone, zażenowanie poziom 1000% 😁😆🤣🤣

Serio takie rzeczy ciebie ruszają🤣🤣🤣🤣

Przypomnialo mi się jak lekarz zapytał, czy studentka praktykantka może mnie zbadać, bo byłam ciekawym przypadkiem z dzieckiem posladkowo ułożonym i jeszcze upchniętą tam stópką, powiedział o jednej a wpadły do gabinetu 4 osoby młode i to płeć mieszana, a ja tam z nogami i nie tylko rozszerzonymi w ich strone, zażenowanie poziom 1000% 😁😆🤣🤣
nieee, to to mnie nie rusza w sumie :D nie wiem, może dlatego, że wiem jak Pluto wygląda to obraz w mojej głowie był zbyt intensywny :D

Mnie też nie ruszają takie rzeczy jak np. jedziemy kiedyś ze Starym w trasie i siku nam sie chce. Zadnej stacji po drodze, dobra, zatrzymujemy się na poboczu. A Stary mówi, kurde, jacyś ludzie idą i co jak Cię zobaczą? No to mówię zobaczą obcą babę z gołą dupą i więcej o mnie nie pomyślą xD nie wiem czemu miałabym się tym przejmować xD

reklama
Do góry