reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

Screenshot_20230603-183615_Facebook.jpg

reklama
Uff udało mi się Was nadrobić 😅 @Tralalala25 suuuuper, otworzyłaś nam miesiąc z przytupem 🍼 oby tak dalej 😁

Ja wczoraj wybrałam się do przyjaciółki, cały wieczór ganiałam jej roczne dziecko, normalnie kardio zaliczone 😅 dzisiaj padam na ryjca. A gdzie tu potem za swoim latać 24/7 jak już wjadą w końcu te dwie kreski w czerwcu? Aż mam mieszane uczucia czy podołam 😅
Hehe ze swoim inaczej 🙈 dziwilam sie jak to, ale tak jest:) jeden przytulasek i calusek rekompensuje wszystkie nerwy frustracje zlosc i zmeczenie 🙈🙈🙈

Specjalnie dla Was wygrzebałam fazy księżyca i tak oto 3.04 późnym wieczorem bądź też w nocy (skłaniam się nawet, że już 04.04) miałam owulację. Seks był późni przed spaniem i z tego było zapłodnienie stąd szacowany czas owulacji. A teraz zobaczcie księżyc 😎🌕
Zobacz załącznik 1533533
Kurva kolejny cykl w dupę 😥

Specjalnie dla Was wygrzebałam fazy księżyca i tak oto 3.04 późnym wieczorem bądź też w nocy (skłaniam się nawet, że już 04.04) miałam owulację. Seks był późni przed spaniem i z tego było zapłodnienie stąd szacowany czas owulacji. A teraz zobaczcie księżyc 😎🌕
Zobacz załącznik 1533533
Ejj to jak będę miała za 2 dni, to dzisiejsze plemniki z pełni dotrzymają coo 😎😅?? Bo śluz już mi się dzisiaj objawił także tak gdzieś będzie 😁

reklama
Do góry