marzenieowielodzietności
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hehe ze swoim inaczej dziwilam sie jak to, ale tak jest jeden przytulasek i calusek rekompensuje wszystkie nerwy frustracje zlosc i zmeczenieUff udało mi się Was nadrobić @Tralalala25 suuuuper, otworzyłaś nam miesiąc z przytupem oby tak dalej
Ja wczoraj wybrałam się do przyjaciółki, cały wieczór ganiałam jej roczne dziecko, normalnie kardio zaliczone dzisiaj padam na ryjca. A gdzie tu potem za swoim latać 24/7 jak już wjadą w końcu te dwie kreski w czerwcu? Aż mam mieszane uczucia czy podołam
Kurva kolejny cykl w dupęSpecjalnie dla Was wygrzebałam fazy księżyca i tak oto 3.04 późnym wieczorem bądź też w nocy (skłaniam się nawet, że już 04.04) miałam owulację. Seks był późni przed spaniem i z tego było zapłodnienie stąd szacowany czas owulacji. A teraz zobaczcie księżyc
Zobacz załącznik 1533533
A wczoraj sie liczyDziś w nocy, a właściwie o 5 nad ranem będzie pełnia - wskakiwać na trzony
trzeba poprawićA wczoraj sie liczy
Ja juz 8 dpo, to trzeba sie wstrzelic z owulka w faze garbatego. A kiedy kolejnatrzeba poprawić
Ejj to jak będę miała za 2 dni, to dzisiejsze plemniki z pełni dotrzymają coo ?? Bo śluz już mi się dzisiaj objawił także tak gdzieś będzieSpecjalnie dla Was wygrzebałam fazy księżyca i tak oto 3.04 późnym wieczorem bądź też w nocy (skłaniam się nawet, że już 04.04) miałam owulację. Seks był późni przed spaniem i z tego było zapłodnienie stąd szacowany czas owulacji. A teraz zobaczcie księżyc
Zobacz załącznik 1533533
Zaraz Ci dopasujemy jakąś pełnięKurva kolejny cykl w dupę