reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czekając na pierwsze maleństwo:)

reklama
Ja właśnie nie chciałam czekać na wszystko - pierwsza ciąża jak ja byłam na 5 roku, mąż też na studiach, ja pracowałam na czarno, mąż miał tylko stypendium, nie byliśmy małżeństwem i nie mieszkaliśmy razem, ale wiedzieliśmy, że wszystko się samo ułoży :-D Co prawda mieszkamy z moimi rodzicami, ale oni na górze, my na dole, oboje mamy pracę, żyjemy sobie normalnie, więc decyzja o dziecku na spontanie była jak najbardziej trafiona :-D

Ja swoją pierwszą ciążę poroniłam w 12 tygodniu, jak się później okazało przez chorą tarczycę o czym nie wiedziałam, na drugą czekaliśmy 6 miesięcy - urodził się Aleksander, trzecia ciąża pojawiła się od razu jak się postaraliśmy - urodził się Franciszek, a teraz czwarta ciąża pojawiła się też od razu - oczekujemy maleństwa :)

O jak fanie,ze tyle nas tu jest :)
Któraś zaproponowala stworzenie listy .Mysle,ze to super pomysl np Nick,termin porodu,miejscowosć?
Pasowałoby Wam tak?
To ja zacznę
Zoey-Szczecin-termin na 1.02.2015 :)

goferek-Wrocław- termin na 4 stycznia (w niedzielę napiszę dokładniejszą datę, bo jutro idę do lekarza, ale prosto po wizycie wyjeżdżam na 4 dni).

Ja będąc panienką (jeszcze) trafiłam do szpitala z zapaleniem wyrostka robaczkowego. Przy okazji okazało się, że mam endometriozę i musieli mi usunąć jeden jajnik. Świat mi się wtedy zawalił... od w sumie 4 lat nie słyszałam od lekarzy nic innego jak tylko "jak nie teraz dziecko to raczej już nigdy" i zaczęła się walka... i dopiero teraz (kiedy już z mężem myśleliśmy o in vitro) udało się tak po prostu... Normalnie nadal jestem w szoku...

Dziewczyny taka lista z terminami już została założona na wątku głównym, doggi się tym zajmuje, więc proszę nie dublujcie, bo to bez sensu.

reklama
Ja chciałam w głównym zadeklarować się jak ędę pewna, jeżeli innym nie przeszkadza to zostałaym przy dwóch listach :)

Do góry