Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
adusia - ja bym jednak obstawiała trądzik niemowlęcy o ile jest głównie na buźce - a to samo przejdzie
adusia - zaraz poszukam zdjęcie Maksa jak to miał to sobie porównasz
będzie na zamkniętym - to się pojawia po około 10 dniach od urodzenia i może trwać 2-3 tyg
Bubasek - nam nawet w szpitalu dali jajka na twardo w pierwszy dzien..dziwne, bo niby wzdymajace, ale ja sobie ostatnio zrobilam omlet i do tego sos koperkowy, Mlody mial wiatry az milo;-)
A my dzisiaj na obiad mielismy pierogi z serem i maslanke truskawkowa do tego. Teraz lecimy Kubusia i reszte maslanki. Sluchajcie, ile kubusiow mozna wypic dziennie? Bo mi M kupil te duze, a slyszalam, ze nie mozna za duzo, przynajmniej w ciazy, nie wiem, jak w trakcie karmienia...