reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CYCOMANIA,czyli wszystko o karmieniu piersią

Dziewczyny,czy dajecie swoim Maluszkom smoczki uspokajacze?Bo słyszałam,że dla dzieci karmionych piersią to niewskazane.A moja Niunia uwielbia smokusia i ja daję nawet dosyć często:zawstydzona/y:.Na razie nic się nie dzieje...

reklama
ja daję smoka i nic się nie dzieje, Karol ssa pierś dobrze cały czas, a wolę żeby miał smoka w buzi niż rączkę, bo smoka w jakims momencie wyrzucę, a rączki nie da rady, mam tylko nadzieję że po smoku nie przerzuci się na rączkę.

Moja Ania smoka nie chce ssać. Albo nieumie. Bo szybciej jej wylatuje niż się nassie. Za to rączki na porządku dziennym, głównie jak jest głodna, to głośno cmoka, dając Mamusi do zrozumienia co chce ;-)

ja smoka nie daję, bo mała nie chce. w aucie w ogóle niczym nie muszę zabawiać dziecka, od razu śpi:tak:
Ja mam w planie zamieszkiwanie w aucie w godz. 19-22.30, bo w tym czasie w zaden sposob nie da sie Mlodego uspokoic... a za kazdym razem, jak gdzies jedziemy, tylko drzwiami trzasne i Mlody spi...:eek:

Skunkanka to moze zglos sie do programu Pimp my ride to by Ci bryczke podrasowali troszke na to mieszkanie:-):-):-):-):-)

a tak w ogole to pomysl genialny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

ja daję smoka i nic się nie dzieje, Karol ssa pierś dobrze cały czas, a wolę żeby miał smoka w buzi niż rączkę, bo smoka w jakims momencie wyrzucę, a rączki nie da rady, mam tylko nadzieję że po smoku nie przerzuci się na rączkę.
Też tak wybrałam i nie mam problemów z karmieniem piersią ...wolę smoka niż paluszka
Skunkanka to moze zglos sie do programu Pimp my ride to by Ci bryczke podrasowali troszke na to mieszkanie:-):-):-):-):-)

I wstaw fotkę jak się urządziłaś w nowym lokum:tak::tak::tak:

reklama

No kurde na to nie wpadlam:-):-):-):-) ale z seicenta wiele nie zrobia:cool: zreszta co mnei to, wypas ma byc i tyle:-) musze od razu dla mlodego przeciwsloneczne wypasne okulary kupic i taki maly zloty lacuch:-)

Wczoraj w koncu zasnal, i spal prawie do 6, a ja juz wiem, co mu zaszkodzilo - rzodkiewek sie mamusi zachcialo, takich ogrodkowych:zawstydzona/y:

Do góry