reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CYCOMANIA,czyli wszystko o karmieniu piersią

U mnie do zakazanego nabiału,jajek,kurczaka,wołowiny,cielęciny,owoców cytrusowych,bananów,glutenu dołączyla jeszcze soja jest tragedia dokarmia mnie mama zmusza żebym jadła choćby młode ziemniaczki....

reklama
A ja właśnie wyczytałam, że produkty wzdymające nie są odpowiedzialne za kolki i gazy u maluszków (język niemowląt) ciekawe czy to prawda... a ja wczoraj z karpatki zrezygnowałam bo myślałam, że mały miał po kremie bóle...

A ja właśnie wyczytałam, że produkty wzdymające nie są odpowiedzialne za kolki i gazy u maluszków (język niemowląt) ciekawe czy to prawda... a ja wczoraj z karpatki zrezygnowałam bo myślałam, że mały miał po kremie bóle...

Zjedz i zobacz efekt;-);-),tylko bierz poprawkę na przegwizdaną noc:-D:-D

najlepiej sprobowac kawałek jak w restauracji malusi i zobaczyc czy jest efekt

ja zjadłam i mi nic nie było niunia tez nie zareagowała

I to jest cała tajemnica diety mam karmiących troszkę spróbować i obserwować,nawet jak coś będzie nie tak to objawy nie będą bardzo nasilone(chyba że ktoś ma takiego pecha jak ja)

Zjedz i zobacz efekt;-);-),tylko bierz poprawkę na przegwizdaną noc:-D:-D
no właśnie dlatego tych wzdymających nie próbuję - i już nie o noc chodzi a o Maksa...
za to odważyłam sie wypić kawę puszczalską z dużą ilością mleka i niestety mały był wieczorem strasznie marudny a że utracił 4 par rąk które wyjechały po weekendzie to odczułam ją podwójnie.
innymi słowy kawy nie piję...

.
za to odważyłam sie wypić kawę puszczalską z dużą ilością mleka i niestety mały był wieczorem strasznie marudny a że utracił 4 par rąk które wyjechały po weekendzie to odczułam ją podwójnie.
innymi słowy kawy nie piję...

No właśnie ja tak się załatwiłam po przyjściu ze szpitala....i dopiero w ubiegłym tygodniu odważyłam sie wypić wczesnym rankiem kawę rozpuszczalną bez mleka niestety.Właśnie walczę z potwornym bólem brzucha u Tiny,pomaga tylko pielucha ciepła od5 rano się męczy biedactwo:-:)-(

ja piję inkę tylkobo normalna kawe jak bym wypiła to mała by doznała chyba szoku...;-)

a z dnai na dzien cos dodaje do diety i próbuje i jestem pozytywnie zaskoczona:-)

ja kawkę pijam czasem:zawstydzona/y: i nic nie zauważyłam

jadłam też mega ostrego grilla i pizze wczoraj - tak wyszło:zawstydzona/y: efektów ujemnych brak:happy2:
brkuła też troszkę jadam i jest ok

reklama
Ja kończę z dietą bo niestety przechodzić będę powoli lub szybciej (to zależy od Tiny)na butelkę:-:)-(,bo już nie dajemy rady z opanowaniem alergii:szok::szok:

Do góry