reklama
O tak już nie chciałam pisać, że ta kołdra jest jak my ją nakryjemySadness to chyba etapy kazdego maluszka takie same :-)
A na samym koncu dopiero koldra, a i tak sie wykopuje jak szalony![]()

O dziwo jak czasami rano przychodzi do nas to już nasza jej odpowiada

U nas też syn ma 2 lata i jeszcze nie dałam mu kołdry, też zaczynaliśmy od śpiworkow na ciałko, później jak miał ponad rok to śpiworek taki do łóżeczka i pierwszy ochraniacz
ja do dzisiaj potrafię przechodzić koło pokoju syna i zaglądam, czy klatka się unosi
a z kołderką zaczynamy się przymierzać, już nawet zakupiłam poszwy
ale on się tak rozkopuje, że masakra 

My mamy taki śpiworekHmmm, a nie lepiej jakis cieplejszy śpiworek? Dla mnie bezpieczniejsza opcja niz koldra. A juz na bank minimalna ilosc zbednych rzeczy w lozeczku do 1 rż.
Ale odpowiadajac na pytanie o wypelnienie - tak. Tez bym wyprala bo roztocza lubia srodek anie poszwy :-)

Załączniki
gooskaw
Fanka BB :)
gooskaw
O tak już nie chciałam pisać, że ta kołdra jest jak my ją nakryjemy
O dziwo jak czasami rano przychodzi do nas to już nasza jej odpowiada![]()
Bo wtedy sa rodzice obok to inne prawa przyciagania dzialaja :-)))))
U nas też syn ma 2 lata i jeszcze nie dałam mu kołdry, też zaczynaliśmy od śpiworkow na ciałko, później jak miał ponad rok to śpiworek taki do łóżeczka i pierwszy ochraniaczja do dzisiaj potrafię przechodzić koło pokoju syna i zaglądam, czy klatka się unosi
a z kołderką zaczynamy się przymierzać, już nawet zakupiłam poszwy
ale on się tak rozkopuje, że masakra
![]()
Bo teraz musi sie nauczyc tego odruchu zaciagania koldry wiec moze na drzemki jesli macie sprobuj mu dac i ucz ze sam musi sobie poradzic;-))
Piękności !!! Gdzie kupiony śpiworek jest !My mamy taki śpiworek![]()
Nath096
Hej. Zrobiłam wczoraj pizzę orkiszowo-pszenna ,wyrosła naprawdę super nie to co ta żytnia
Dotrwałam w biedrze make orkiszowa 2000 . W smaku bardzo dobra ,stary mówi,że ok . Zrobiłam proporcje na oko ,w sensie na ilość maki całościowo w przepisze dałam więcej orkiszowej,a trochę zwykłej. Zjadłam mały kawałek i cukier miałam 124 więc myślę ,że jak bym do tego jeszcze zjadla półtora takiego kawałka to by mi nie wybiło 

reklama