Ale malutki 0-6 czy mogę taki większy odrazu od 6 miesiąca ten na ten szelki??Ja jestem team szelki:-) bo jednak niemowlak nie potrafi nawet glowki odwrocic sam wiec nadal bym sie bala.
Spokojniejsza jestem dodatkowo z minitorem oddechu. My niestety mielismy przypadek bezdechu synka.
reklama
a.szczypiorek
Fanka BB :)
Ja też tylko gole łóżeczko, kołderka później doszła ale teraz pannica ma 2.5 roku a jak widzę na kamerce że jest przykryta po glowe to biegnę ja odkryć u nas monitor oddechu włączył się z 4 razy tak do trzeciego miesiąca sama nie wiem czy to bezdech czy co? Ale przerażające, nie mogłam już usnąć.
a.szczypiorek
Za 2 tygodnie mam ściągany pessar i robiony posiew na gbs. Jakie prawdopodobienstwo, że mi nie wyjdzie ten paciorkowiec jak był przy pierwszej ciąży? Wtedy fajnie się udało, bo poszłam na wywołanie i 24 h przed już dostawałam antybiotyk. A teraz po tym pessarze może być różnie.naczytalam się dziś o konsekwencjach i aż straciłam apetyt.
a.szczypiorek
A no i naszedł mnie pierwszy kryzys jedzeniowy. Nie mogę patrzeć na kabanosy, migdały, brązowy chleb, serek wiejski i mozarelle. Nie wiem jak zjem kolację.
a.szczypiorek
Już sobie przypomniałam dlaczego nie jadłam serków wiejskich z rok czasu po porodzie
GrzecznaAlez Cudo grzeczna?
Piękności !!! Gdzie kupiony śpiworek jest !
gooskaw
Ale malutki 0-6 czy mogę taki większy odrazu od 6 miesiąca ten na ten szelki??
Wiesz co 0-6 to po prostu mniejszy rozmiar ale mysle ze ten wiekszy tez spoko by byl, a na pewno na dluzej posluzy :-) pozniej maluszek i tak mega merda nozkami wiec przydaloby mu sie cos luzniejszego. Jedynie co podpowiem konkretnie to koniecznie odpinany u dolu na zamek coby latwiej pampucha wymienic :-)
Ja też tylko gole łóżeczko, kołderka później doszła ale teraz pannica ma 2.5 roku a jak widzę na kamerce że jest przykryta po glowe to biegnę ja odkryć u nas monitor oddechu włączył się z 4 razy tak do trzeciego miesiąca sama nie wiem czy to bezdech czy co? Ale przerażające, nie mogłam już usnąć.
Tak ten dzwiek jest okropny... ale dobrze ze to tylko dzwiek bez przyczyny.
Btw - moze gbs nie wyjsc dodatni - to juz loteria :-) trzymam kciuki aby bylo czysto:-)
reklama