reklama
O tak już nie chciałam pisać, że ta kołdra jest jak my ją nakryjemySadness to chyba etapy kazdego maluszka takie same :-)
A na samym koncu dopiero koldra, a i tak sie wykopuje jak szalony
O dziwo jak czasami rano przychodzi do nas to już nasza jej odpowiada
U nas też syn ma 2 lata i jeszcze nie dałam mu kołdry, też zaczynaliśmy od śpiworkow na ciałko, później jak miał ponad rok to śpiworek taki do łóżeczka i pierwszy ochraniacz ja do dzisiaj potrafię przechodzić koło pokoju syna i zaglądam, czy klatka się unosi a z kołderką zaczynamy się przymierzać, już nawet zakupiłam poszwy ale on się tak rozkopuje, że masakra
My mamy taki śpiworekHmmm, a nie lepiej jakis cieplejszy śpiworek? Dla mnie bezpieczniejsza opcja niz koldra. A juz na bank minimalna ilosc zbednych rzeczy w lozeczku do 1 rż.
Ale odpowiadajac na pytanie o wypelnienie - tak. Tez bym wyprala bo roztocza lubia srodek anie poszwy :-)
Załączniki
gooskaw
Fanka BB :)
My mamy taki śpiworek
Alez Cudo grzeczna?
gooskaw
O tak już nie chciałam pisać, że ta kołdra jest jak my ją nakryjemy
O dziwo jak czasami rano przychodzi do nas to już nasza jej odpowiada
Bo wtedy sa rodzice obok to inne prawa przyciagania dzialaja :-)))))
U nas też syn ma 2 lata i jeszcze nie dałam mu kołdry, też zaczynaliśmy od śpiworkow na ciałko, później jak miał ponad rok to śpiworek taki do łóżeczka i pierwszy ochraniacz ja do dzisiaj potrafię przechodzić koło pokoju syna i zaglądam, czy klatka się unosi a z kołderką zaczynamy się przymierzać, już nawet zakupiłam poszwy ale on się tak rozkopuje, że masakra
Bo teraz musi sie nauczyc tego odruchu zaciagania koldry wiec moze na drzemki jesli macie sprobuj mu dac i ucz ze sam musi sobie poradzic;-))
Piękności !!! Gdzie kupiony śpiworek jest !My mamy taki śpiworek
Nath096
Hej. Zrobiłam wczoraj pizzę orkiszowo-pszenna ,wyrosła naprawdę super nie to co ta żytnia Dotrwałam w biedrze make orkiszowa 2000 . W smaku bardzo dobra ,stary mówi,że ok . Zrobiłam proporcje na oko ,w sensie na ilość maki całościowo w przepisze dałam więcej orkiszowej,a trochę zwykłej. Zjadłam mały kawałek i cukier miałam 124 więc myślę ,że jak bym do tego jeszcze zjadla półtora takiego kawałka to by mi nie wybiło
reklama