reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cukrzyca ciążowa ...i życie po niej

Masakra mam się zgłosić w poniedziałek do szpitala na Karowej chcą mi dać insulinę zobaczę co mi lekarz powie [emoji20]

Przy tak wysokich cukrach na czczo raczej napewno włącza Ci insuline ale nie martw się nie jest taka straszna a może okaże się, że potrzebujesz małych dawek ☺️ A próbowałaś jeść ten ostani posiłek wcześniej? Np koło 20?

reklama
Przy tak wysokich cukrach na czczo raczej napewno włącza Ci insuline ale nie martw się nie jest taka straszna a może okaże się, że potrzebujesz małych dawek [emoji5] A próbowałaś jeść ten ostani posiłek wcześniej? Np koło 20?
Tak i mam wtedy 99,98 kazali mi jeść o godz 22:00 ostatni posiłek jeszcze muszę modyfikować diety może to coś pomoże do poniedziałku [emoji6]

@Galadriela gratulacje:))

@Otoona jak wizyta u gina? Jak synek wagowo ?

Ja byłam dziś na prenatalnych. Wszystko si:) to jest niesamowite poprostu, jak to życie w nas się rozwija. Patrząc na mnie z boku- wszystko w normie, nic nadzwyczajnego się nie dzieje. Ja też specjalnie"ciąży" bezpośrednio nie odczuwam. A jak przyłożyć głowice usg.... To tam życie się toczy pełna para:) maluch szaleje i wywija, aż milo:)) poprostu żywioł. Przechodzę to nie po raz pierwszy, ale zawsze jestem pod wrażeniem, jakie to niesamowite:)

@Malutka87 musze zmienic gina. Szpital w ktorym chcialam rodzic nie przyjmuje kobiet z cukrzyca ciazowa. Dwa udal dzis ze mierzy mi dziecko po czym rzucil ze ma ok 350g. Kiedy tydzien temu mialo 390g bo bylam u innego gina do ktorego bede chodzic. Najgorsze jest to ze teraz zyje w strachu czy wszystko jest okej.

Do lekarza musimy mieć zaufanie, więc jak Twój Ci nie odpowiada--to pewnie, że zmień... Pewnie leczysz się prywatnie, więc płacić i być niezadowolona, albo się zamartwiać to słabo. Pozdrawiam i głowa do góry!

reklama
Do góry