Gotowy, no bo u nas to stoi łóżeczko obok naszego łóżeczka, no i jeszcze wanienka stoi, wiesz to jednopokojowe mieszkanko wynajmowane to urządziliśmy już wszystko. Pościeliliśmy też już, aby już potem tego nie robić, bo czasu nie będzie, a ponadto to tak ślicznie już wygląda. Pośpieszyłam się troszkę, bo już po prostu chciałam Za to chciałam już dawno wszystko uszyć, a niestety trochę się w tym spowolniłam...
No chyba przez tą chorobę, a zastanawiam się czy też przed mierzeniem jakoś nie zapomniałam się i nie wzięłam syropu z cebuli, a to przecież z cukrem, więc dawka zabójcza...
ZganijKto, bądź myślami, że będzie wszystko dobrze Bo podobno stres i wycieńczenie organizmu też ma wpływ na poziom cukru, a chyba lepiej, aby cukier był niski Co do cholestazy to nie znam się, ale będzie dobrze
No chyba przez tą chorobę, a zastanawiam się czy też przed mierzeniem jakoś nie zapomniałam się i nie wzięłam syropu z cebuli, a to przecież z cukrem, więc dawka zabójcza...
ZganijKto, bądź myślami, że będzie wszystko dobrze Bo podobno stres i wycieńczenie organizmu też ma wpływ na poziom cukru, a chyba lepiej, aby cukier był niski Co do cholestazy to nie znam się, ale będzie dobrze