reklama
akaata - ciacho zrobiłam pół na pół - na jednej części truskawki (których ja nie mogę) a na drugiej brzoskwinie. Część brzoskwiniowa ładniej wyrosła. Blaszka ciacha znikła nawet nie wiem kiedy Wszystkim smakowało.
Dzięki za przepis;-)
Dzięki za przepis;-)
kamisia1101
Bo teraz serca mam dwa...
Forget-me-not
Fanka BB :)
zimna kawa, zimne lody dla ochłody- jak macie ochotę to zapraszam....
Zobacz załącznik 261396
Kamisia wtrąbiłam pół opakowania Carte D'Or o smaku Muffinów... Ja nigdy nie zrzuce tłuszczu z dupska...
e.salamandra
Mama pełną parą
Taką kawkę mrożoną często podaję. Ja sypię do shakera np 2 łyżeczki kawy rozpuszczalnej+2 łyżeczki cukru+ 4 kostki lodu i do pełna zalewam mlekiem. Dobrze wstrząsam i włala. czasami dodaję troszkę rumu do smaku :-) Pyyyychaa
ja pieczarki juz jadlam spoko
ale leczo bym nie zjadla ze wzgledu na papryke i cebule
cebule slyszalam ze od 5 miesiaca mozna probowac
bób tez wzdymajacy
ale daj znac jak poszlo moze mnie przekonasz
ugotowalam tą młodą kapustę
zobaczymy
oby w nocy nie bylo akcji bo mnie mąż spacyfikuje
Kwiatek, wciągnęłam bób (nie za dużo), wciągnęłam leczo (za dużo) i reakcji u Hani brak :-)
reklama
kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
po pierwsze dzieki dziewczyny za przepisy na ciacho z truskawkami
dzis upieklam to Aniez tak na próbę i jest pycha
wlasciwie to dopiero wyjelam je z pieca i popelnilam grzech główny bo zjadlam dwa kawalki na cieplo i o prawie 23 godzinie!!!
jak ja mam schudnac???
pytam sie jak???
nastepnym razem zrobie na duzą blache z przepisu Akaaty
trzeba pojechac do rodziców
wyjąć z kartonika dwie kapsułki dolce gusto ice coffe zaaplikowac do ekspressu krups dodac lód i gotowe
o ile to te adwokatowo-kukulkowo-krówkowo-waniliowe
no to teraz tylko czekac az tesciom na dzialce bób wyrosnie a przede wszystkim patison bo na jego bazie tworze zawsze leczo
dzis upieklam to Aniez tak na próbę i jest pycha
wlasciwie to dopiero wyjelam je z pieca i popelnilam grzech główny bo zjadlam dwa kawalki na cieplo i o prawie 23 godzinie!!!
jak ja mam schudnac???
pytam sie jak???
nastepnym razem zrobie na duzą blache z przepisu Akaaty
podam Ci mój przepiskamisia ale mi narobić smaka na kawe mrożoną... sama robiłaś ?? czy z torebki ?? jak sama to podaj sprawdzony sposób :-)
trzeba pojechac do rodziców
wyjąć z kartonika dwie kapsułki dolce gusto ice coffe zaaplikowac do ekspressu krups dodac lód i gotowe
ja tez je uwielbiamOooo!! Jedne z moich ulubionych lodów:-)
o ile to te adwokatowo-kukulkowo-krówkowo-waniliowe
dzieki za infoKwiatek, wciągnęłam bób (nie za dużo), wciągnęłam leczo (za dużo) i reakcji u Hani brak :-)
no to teraz tylko czekac az tesciom na dzialce bób wyrosnie a przede wszystkim patison bo na jego bazie tworze zawsze leczo