reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Coś o sobie:) czyli przedstawiamy się.

julita1212

Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
Pomyślałam że jest nas więcej i tu możemy napisać coś o sobie.
Gdzie pracuje jakiś zawód ma wyuczony, co nas interesuje
Coś o rodzinie związku i samej sobie:)

reklama
To może ja zacznę?
:)
Mam 31 lat, pracuje od niedawna w typowej pracy biurowej,wiec spokój, wcześniej pracowałam z "ludźmi" wiec stres ogromny i nerwy na wierzchu.
Mam jedną córeczkę i przez 4 lata nawet nie marzyłam o drugim dziecku tak nam dała popalić, chociaż jest przekochana:)
Na Groszka czekaliśmy w sumie 4mc...dopiero jak odpuściliśmy, zmiana pracy mniej stresu i nerwów i się udało.
Z mężem jesteśmy od 11 lat razem:)
Raz jest gorzej raz lepiej ale nikt nie powiedział że życie to mleczna droga.....

Zawsze chciałam pracować w szkole, to takie moje niespełnione marzenie...

Witam mam 26 lat. Pracuje w sklepie sieci Real jestem pracownikiem działu tekstylia czyli ciekawa praca dużo noszenia przstawiania i calymagazyn do uporządkowania i inne rzeczy z tym związane. Mam córeczkę po ciężkiej ciąży która w lipcu skończy 6 lat synka który ma prawie 3 lata.O Grodzka staraliśmy się miesiąc złoty strzał po prostu sobie dopuściła co ma być to i tak będzie moje motto tamtych dni. W domu jak to w domu nie zawsze kolorowo ;) a dzieci sobie ustawily mamusie i nie umie sobie poradzić z nimi ;P

Jestem Ola w Mikołajki skończę 27 lat. Jestem nauczycielem przedmiotów ekonomicznych. Planuję zmienić pracę po ciazy jeżeli oczywiście będzie ona szczęśliwa:) mamy już synka Daniela z lipca 2014. Wszędzie bo pełno więc ciąża do łatwych należała nie będzie. Od lipca 2011 roku jestem szczęśliwa mężatka. Uważam ze miesiąc lipiec jest dla mnie szczesliwy :) jesteśmy w trakcie budowy naszego wymarzonego domu. Gdy urodzi się drugi maluch i wykonczymy nasz dom będziemy mieli wszystko ;)

Jestem Ewelina, mam 23 lata. Obecnie mieszkam "na walizkach" tzn 2 miesiące w Polsce później 3 tygodnie w Norwegii i tak w kółko. W norwegii mieszkam od ponad 4 lat. Mam córeczkę Emilkę, którą urodziłam w Norwegii, więc sentyment do tego kraju zawsze mi pozostanie.
Odkąd urodziłam dziecko nie pracuję i myślę, że nie zmieni się to przez kolejne 3-4 lata. Za rok, może dwa planuję zacząć naukę i w końcu pójść do pracy jak tylko uda się skończyć studia. O drugie dziecko staraliśmy się pół roku, gdy odpuściłam to się udało :-)
Jestem osobą, która lubi ciszę i spokojne życie. Jestem leniwa i trochę wygodna a to pewnie wynika z tego, że jestem najmłodsza z rodzeństwa :-)

Hey dziewczyny. Jestem Marysia mam 30 lat i drugiego dzieciaczka w drodze. Mieszkam z mezem w Wiedniu, z racji odleglosci czesto jestem w Polsce. Nie pracuje, wlasnie zaczelam sie doksztalcac, az tu po "pierwszym strzale" sie udalo :tak: jestesmy bardzo szczesliwi ale i zdumieni, ze tak sprawnie poszlo :-)

Mam na imię Kamila i 28 lat. Z wykształcenia jestem technikiem żywienia i gospodarstwa domowego (strasznie długi zawód ;p), ale pracuję na produkcji sprzętu części AGD tzn. pracowałam bo obecnie jestem na urlopie wychowawczym. Mam córkę Emilkę, od 4 lat męża i dwie świnki morskie. Tomek śmieje się, że ma 3 baby w domu a on biedaczek jest sam i dlatego teraz chce mieć synka hehe

Mam na imię Jola od października zmieniłam kod na 3 z przodu ;) Jestem szczęśliwa mamą 20 miesięcznej Amelci ❤. W związku małżeńskim jestem od przeszło 5 lat, ale z mężem znamy się już 12 lat :)
O Bąbelka staraliśmy się w listopadzie, a okazało się że już w październiku się udało :)
Z zawodu jestem pedagogiem i nauczycielem przedszkolnym i wczesnoszkolnym, ale w zawodzie nigdy nie pracowałam.
Moja pasja jest haft krzyżykowy i tworzenie biżuterii :)

reklama
Witajcie dziewczyny :)

Jolcia ja w listopadzie znienilam kod na 3 z przodu ;) taki o prezent na trzydzieche sobie zrobilam ze nam fasolinke w brzuchu ;) (w dniu urodzin zrobilam test) :D

Do góry