reklama
Głuszku ja idę w poniedziałek lub wtorek do pediatry i też chyba już ją odstawię
Zresztą zrobiło mi się naprawdę mało pokarmu
Od trzech dni nie daję jej żadnych warzywek i owoców- je tylko cycka, Bebilon Pepti i Sinlac (którym się zajada- je go zamaist kaszki na wieczór) i skóra się jej poprawiła.
Głuszku spróbuj podawć Sinlac. Moja go bardzo polubiła.
Głuszku spróbuj podawć Sinlac. Moja go bardzo polubiła.
heksa
MAJOWA MAMA 06` Mamy lipcowe'08
a+t a co i ile czego dajesz w miedzy czasie??
Kasiunka dawałam Sinlac - bardzo jej smakował. Ale teraz cche odstawic wszytsko i zobaczyć co bedzie.
Heksa czyli twoja jadła okolo 500 na dzień a Ala około 750
Moja zjadła dziś w sumie 550 i pewnie jeszcze będzie jesć.
EWE po prostu dziurka była za mała, zrobiłam większą widelcem (wstyd) a po południu kupiłam jej właśnie trójprzepływowy o je na I lub II. Przegłodizłam ją trochę. NIe była za szcześliwa ale chyba wyczuła ze cycka nie dostanie. Po porstu sobie postanowiłam że nie dam jej piersi i może ona to wyczuła, nie wiem? Najgorze jest to że juz się dwa razy łamałam zeby dac jej cycucha. Mam piersi pełne pokarmu - odciągnęłam juz 600 ml z calego dni i pewnie jeszcze sobie z 200 ml odciagne koło północy. Ale powtarzam sobie ze to dla jej dobra. Nawet nie wiedziałm że tego tak brakuje. SZOK!!! Teraz jak wiem że frania umie ciagnąć butelke to BARDZO chciałaby wrócic do naturalnego karmienia. Maż by ją mógł karmić butlą w nocy przynajmniej raz w tygodniu a ja bym sobie odpoczęła. I wyjść bym mogła!!!! Pójde jeszcze do alergologa w tym tygodniu i zobaczymy copowiew
Heksa czyli twoja jadła okolo 500 na dzień a Ala około 750
Moja zjadła dziś w sumie 550 i pewnie jeszcze będzie jesć.
EWE po prostu dziurka była za mała, zrobiłam większą widelcem (wstyd) a po południu kupiłam jej właśnie trójprzepływowy o je na I lub II. Przegłodizłam ją trochę. NIe była za szcześliwa ale chyba wyczuła ze cycka nie dostanie. Po porstu sobie postanowiłam że nie dam jej piersi i może ona to wyczuła, nie wiem? Najgorze jest to że juz się dwa razy łamałam zeby dac jej cycucha. Mam piersi pełne pokarmu - odciągnęłam juz 600 ml z calego dni i pewnie jeszcze sobie z 200 ml odciagne koło północy. Ale powtarzam sobie ze to dla jej dobra. Nawet nie wiedziałm że tego tak brakuje. SZOK!!! Teraz jak wiem że frania umie ciagnąć butelke to BARDZO chciałaby wrócic do naturalnego karmienia. Maż by ją mógł karmić butlą w nocy przynajmniej raz w tygodniu a ja bym sobie odpoczęła. I wyjść bym mogła!!!! Pójde jeszcze do alergologa w tym tygodniu i zobaczymy copowiew
heksa
tak ok 500-600zalezało od dnia i zobacz jak dobrze wygląda wszyscy sie smieją juz nawet pani doktor pytałam dlaczego bo mała nie je duzo ale ponoc dobrze przyswaja
;-)
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
T
Tamarunia
Gość
Gluszku a jak zrobilas ze Marysia je z butelki?????bo ja BARDZO CHCIALABYM HAFSE NAUCZYC!
Głuszku zazrdoszczę ci , że masz tyle pokarmu, ja w życiu nie uzbierałabym tyle z cycków. Już nawet w nocy nie mam za dużo mimo, że mała budzi się około 6 rano, a karmię ją wczesniej o 16, bo o 19 je Sinlac.
Ale wiem, że jest ciężko jak przestaje sie karmić. Niedawno Pola była cały dzień z tatą i babcią i jadła tylko z butelki. Jak wrócili okazało się, że dziecko było najedzone i zadowolone, a mi było tak smutno, że już nie potrzebuje mnie tyle, co kiedyś
((((( Może uważacie, że przesadzam, ale bardzo przyzwyczaiłam się do tego, że przytulam ją do piersi i ona tak słodziutko je, patrzy się na mnie....
Ufff ale was zanudziłam....
Ale wiem, że jest ciężko jak przestaje sie karmić. Niedawno Pola była cały dzień z tatą i babcią i jadła tylko z butelki. Jak wrócili okazało się, że dziecko było najedzone i zadowolone, a mi było tak smutno, że już nie potrzebuje mnie tyle, co kiedyś
Ufff ale was zanudziłam....
heksa
Kasiunka nie zanudzasz wrecz przeciwnie jak czytam to Ci zazdroszcze tego uczucia bo ja nie karmiłam a te2m0ce to była walka mała sie denerwowała a musi to byc cudowne uczucie podac piers wiedząc ze masz jak wykarmic i patrzyc na spokuj dziecka i jak je ciesz sie ze tak długo karmiłas naprawde zazdroszcze wam tego uczucia.
reklama
a moj uwielbia pierś.
Jak wracam z pracy to pierwsze co on się odmaga to piersi ( mimo, że 5 min przed moim przyjściem zjadł całą zupkę, lub kaszkę lub mleczko), aż moja mama nie dowierza, ze on tak się na mnie rzuca.
- i mi mówi Gosia on nne będize jadł bo przed chwilą zjadł...... - a za sekundę MIrek ssie i to b. długo. Chyba on też tego tak samo potrzebuje jak ja :-)
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)