reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cos innego niz mleczko...

reklama
nieźle Mandarynka

Kurcze chyba bym od zmysłów odchodziłą jakby mi dziekco przez 33 dni kupy nie zorbiło - moja wali nawet 7 dziennie w porywach. A normalnie tak koło 3-4 + dwie nocno/ranne

mandarynka normalnie ja też już bym od zmysłów odchodziła :eek: ale dopóki brzuszek jest miękki to jest ok.
Jak byłam dzisiaj u znajomej to mi powiedziała, że jej syn (9lat) to miał kiedyś 4kg kamieni kałowych :szok:

No faktycznie szok. 33 dni! Ja juz po 3 dniach bez kupy tez swirowalam ;-)
Ale wiecie co? Moja teraz ma strasznie twarde kupy odkad je sloiczki 3 razy dziennie. Co mam zrobic, zeby jej rozrzedzic kupe? Staram sie podawac czesto herbatke, ale ona jest nieherbatkowa i niebardzo lubi pic. Lyknie ze 3 razy i koniec. Czasem nawet wcale sie nie zaciagnie :(.
Robie jej deserki z jabluszek, ze sliwek... ale kupa wciaz twarda jak u chlopa przy zatwardzeniu :-( Czy podawanie Lacidofilu by cos pomoglo?

A soczek jabłkowy?? u mnie pomaga przy twardej kupce.
a jak przez cały dzien nie ma to podake LAKCID cos podobnego.
A dodatkowo podaje małej od czasu do czsu tą kaszke BENEFIt ta z nestle własnie poprawiająca perystaltyke, nie pamietam nazwy dokładnej a nie jestem u siebie

reklama
kurcze tyel dni bez kupki,SZOK
Niunka robi codziennie kupki,ostatnio przez abtybiotyki to ja niezle czyscilo,i robila po 3-4razy dziennie,a teraz to raz musi byc
My zsnowu od powniedzialku probujemy jedzonko,bo miala przewre,jak chorowala to nawet mleka nie chiala,wiec jutro aczynam jej gotowac,mam nadziej,ze zasmakuje;-)

Do góry