reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cos innego niz mleczko...

Czeresnie chyba może. Moja alergiczka a po czereśniach nic jej nie jest, więc chyba OK. Z owoców Pola uwielbia też arbuza. Kroję jej na kawałki , a ona podchodzi do talerzyka i sobie ładuje do buzi i idzie sie bawić i tak w kółko przychodzi do kuchni aż talerzyk bedzie pusty.

reklama
Tak ogólnie to staram się zeby dwa razy dostal mleko w kubku do picia (czyli ok. 210ml) no i raz kub dwa zupe mleczna. Wiecej nie zmiesci sie bo musi jesz inne rzeczy!!! Ale jak moge to dodaje smietane, albo daje twarog albo co. No ale nieraz wychodzi inaczej - nawet sie nie zastanawialam ile pije tego mleka....Wstyd!

no co Wy laski????ja tam nawet przy ewie tego nie przestrzegałam,aż mi się dziecko przedawkowało:zawstydzona/y::zawstydzona/y:ale za to tyle o jajach pisałyście,zem się zmobilizowała i Kinia dziś jajecznicę zjadła,bom ostatnio zaniedbałą:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

to Kiniuśka dziś zjadła fileta z ryby smażonego,bez panierki dostała,bo nie lubi i surówkę z kapuchy kiszonej z cebulą marchewką olejem i pieprzemm,ale pychol jej obszczypało trochę:confused::confused::confused:

reklama
Moj rano wypija 210 kaszy i na noc 240 innej kaszy ale czasem niedoje...prawie codziennie dostaje tez do owocow tworozek albo jogort a jak nie to jajo...I wydaje mi sie ze to wystarczajaco nabialu bo on to sobie sam reguluje i jak mu wiecej dam to nie chce:no: A no i jeszcze zolty ser je a to tez sie chyba wlicza w nabial...

Do góry