reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co się dzieje w moim brzuszku ?(z perspektywy lekarza)

Annte,As,Dusia super ze wizyty udane:tak:gratuluje:tak:
Ja do tej pory mialam 2 usg:tak:Pierwsze potwierdzajace ciaze bylo tylko jajeczko nie bylo zarodka,drugie niby te genetyczne ale ja nic sie po nim nie dowiedzialam:eek:
Ja mam wizyte dzisiaj,ale usg nie bede miala, bede dzis sie umawiala na usg:tak:

reklama
dziewczyny gratuluję udanych wizyt:tak::tak: dobrze że wszystko w porządku
dusia annte kolejne dziewczyneczki super:-)
As najważniejsze że ok i gratuluję 70% znajomości płci:-D:-D

Ja niestety wczoraj miałam przyspieszoną wizytę u lekarza z powodu lekkiego plamienia, na szczęście po badaniu i usg okazało się, że wszystko ok. Synek się ruszał, serduszko biło... Ale strachu się najadłam co niemiara... Dzisiaj od rana niestety cierpię na ból nerki - promieniuje aż do kolana, nie potrafię się zebrać z łóżka :-( muszę chyba wziąć drugą nospe - po 15 wraca mąż i chcieliśmy zrobić jakieś przedświąteczne zakupy :-( Pieszczoszka - w którym tygodniu jesteś? Mój dzidziuś zaczął się w miarę regularnie ruszać dopiero w 20 tyg. Wcześniej czułam go raz na dwa dni, czasami tylko dwa razy lekkie kopnięcie wieczorem i to wszystko. Nie martw się, wszystko będzie dobrze!:tak:

No ja po wizycie ok:tak: Dostalam zwolnienie,skierowanie na usg(bede miala jutro o 16.45) i troche mi "pomacal" brzuch i mowil ze ok :tak:
Juz nie moge sie doczekac usg to bedzie moje 3 badanie:tak:Mam nadzieje ze z dzidzia wszystko dobrze:tak:
Pieszczoszka wszystko jest w porządku:tak: Tego mamy sie trzymac:tak:
anik. dobrze ze z synkiem ok:tak: Dla pewnosci dobrze jest sprawdzic:tak:

reklama
po wizycie. Moje ostatnie bóle brzucha zaniepokoiły ginekolog. Przez ten tydzień mam brać 3 razy dziennie duphaston i 2 razy dziennie nospę forte:-(. Zbadała mnie, szyjka ok. Za tydzień kontrola. Wizyta mnie nie uspokoiła i chyba prywatnie udam się na usg, bo nie wiem nadal dlaczego nagle te bóle itd. Leki oczywiście wykupiłam i będę brała, skoro zaleciła.

Do góry