reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co się dzieje w moim brzuszku ?(z perspektywy lekarza)

Annte, gratuluję wizyty i córeczki:-). Lubię czytać takie dobre wieści.

Ja jutro do gina, nareszcie bo wczoraj mi twardniał brzuch bardzo i źle się czułam i też mam nadzieję, że obejrzy i powie, że tak musi być. proszę o kciukaski.

reklama
Witajcie kochane .
Właśnie wróciłam z kliniki.
Malenstwo jest zdrowe tyle lekarz powiedział z 3 minutowego podglądu :-D:-D:-D
Serce 147 na min ,kręgosłup łączny i szybko kopie :-D:-D:-D
Podejrzenie na płeć jest 70 % ,więc na razie nie ujawniam .;-);-)
Yuppi łożysko poszło w górę i już nie jest przodujące UFFFFF...
szyjka całkowicie zamknięta i pełna długość .
Jest super :tak::tak::tak:
Dzięki za kciuki .
Przydały się .

Annte, As gratuluję udanych wizyt:)
Ja już też po, maleństwo rozwija się prawidłowo, no i na 99% z mojego królewicza zrobiła się księżniczka:) Jestem przeszczęśliwa:-)
Kończę bo mąż właśnie wchodzi do domu. Dzięki za kciuki:tak:

I ja gratuluję udanych wizyt:-)

annte - pamiętam jak mój M. się na chłopca za pierwszym razem nastawiał, a wyszła dziewuszka bez której teraz nie wyobraża sobie życia, bo to skóra z Niego zdjęta i typowa Córeczka Tatusia:-)

My 29.12. będziemy USG połówkowe mieć i będzie to nasze czwarte.

Ciesze sie, zecwszystko dobrze u was :) ja jeszcze dzisiaj zrobilam sobie wolne. Moze nie powinnam, ale wczoraj kiepsko sie czulam, rano nie moglam sie zwlec i zostalam. Usg mam w piatek rano, tu sie robi 11-13 tydzien, a potem 18-20. U mnie bedzie 19 i 3 dni i bedzie to 6 usg.

Dziewczyny gratuluje udanych wizyt. Najważniejsze że wszystko ok. Ja połówkowe będę mieć dopiero w styczniu i też mam nadzieje dowiedzieć się na kogo czekamy:-)

Dostalam wiadomoSc od lekarki, ktora monitoruje mi progesteron. Musze zwiekszyc dawke :( Trudno, to tylko tabletki, choc myslalam, ze mi razej dawke zmniejszy.

reklama
Fajnie ,że wizyty udane ...
Ja mam za tydzień w czwartek połówkowe cieszę się , ale kompletnie nie mam przypuszczeń co tam w brzuszku siedzi:-)

Do góry