reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co się dzieje w moim brzuszku ?(z perspektywy lekarza)

reklama
dziewczyny cieszę się, że z maleństwami wszystko w porządku:)

monaadams urocza dziewczynka:) Gratuluję!

No jestem po wizycie:tak: Bardzo mily lekarz usg mi nie zrobil bo nie mial w gabinecie i mowil ze on nie robi:baffled: Za dwa tyg mam przyjsc to mnie umowi na usg:tak: Odrazu wypisal zwolnienie:szok: Bylam w szoku bo wcale o nie nie prosilam:tak: Zbadal mnie wewnecznie i powiedzial ze wielkosc macicy odpowiada na 18-20tydz:tak: Wszystko jest czyste i pozamykane:tak: Rzeczowo mi wszystko wyjasnil i chyba u niego zostane:tak: Na razie nie mam watpliwosci:tak: Usg podobno robi inny lekarz pewnie lepiej sie zna:-D Ogolnie jestem zadowolona z wizyty,ale te 2 tyg beda sie ciagnely:sorry:

Dorka miło słyszec,ze jestes zadowolona:)

dziewczyny a mnie nie pamietam kiedy gin ostatnio badał od srodka he chyba w 8 tygodniu i jak do tej pory tylko usg mi robi brzucha.... czy to normalne ?

Yyy...mnie tez nie badal moj gin recznie,a wiem ze powinien,ale ja bylam na "e.r" i tam mnie wymacali,wiec on czul sie zwolniony:)zawstydzona/y:nawet go o to poprosila,zeby nie robil skoro rano mi w szpitalu robili).Wiec mowie Ci,ze w poprzednij ciazy mialam co 5-6tyg wizyte i badania reczne.

ja też co wizytę badanie reczne i tak do końca , tak chyba sprawdza czy nie robi sie rozwarcie , czy macica rośnie niewiem tak mi sie wydaje

reklama
Do góry