reklama
fiore
Fanka BB :)
Eh,zadzwonilam do gina,bo dzis po pierwszych krokach znowu bol pachwiny i niemoc chodzenia.Ja sie nie martwie,bo wiem ze to sie w ciazy moze zdarzyc,ale musze sie troche poruszac,bo mam male dziecko w domu!!!
Kazal mi brac paracetamol przez pare dni,jak nie przejdzie mam sie pokazac :-( Bol zwiazany jest oczywscie ze zmianami w ciazy i ciazy po cesarce,rozciaganiem sie miesni,sciegien etc...oraz mozliwoscia,ze cos mi przyciska nerwy.
Wiec biore sie za leczenie,bo chodzic trzeba.
Kazal mi brac paracetamol przez pare dni,jak nie przejdzie mam sie pokazac :-( Bol zwiazany jest oczywscie ze zmianami w ciazy i ciazy po cesarce,rozciaganiem sie miesni,sciegien etc...oraz mozliwoscia,ze cos mi przyciska nerwy.
Wiec biore sie za leczenie,bo chodzic trzeba.
wikasik
Jestesmy w komplecie :)
Jakos rzadko zagladam poza glowny watek i tam napisalam o dzisiejszej wizycie - przekleje tylko najbardziej istotny akapit:
Tak czytam o waszych prenatalnych badaniach. Mysmy mysleli, ze zrobimy szczegolowe usg i nic wiecej, ale okazalo sie, ze w AU robi sie w innej kolejnosci i najpierw test z krwi, a potem usg. Oba traktowane jako dwie czesci jednego badania. Zreszta w czasie rozmowy z dwoma lekarzami potwierdzono, ze wyniki i tak nie daja zadnej mozliwosci ewentualnego leczenia i zdecydowalismy nie robic zadnych badan genetycznych. Zobaczymy pozniej - moze echo serca. Maz podobno mial cos nie tak jako male dziecko, ale wyrosl z tego, a u jego brata wyszla wada w wieku ok. 16-17 lat, teraz ma 19 i jakos zaniknela. Wiec powiedzmy, ze jest jakas obciazajaca serducho historia rodziny.
Jestem juz po wizycie Bardzo udana, znacznie lepsza niz z tym prywatnym lekarzem i tez z doktorem, a nie siostra. Kolejne za 4 tyg tez mam z lekarzem, moze przez wage albo dzieki niej Probowal dopplerem serce wychwycic, ale przez mojej tluszcze sie nie udalo, wiec mialam usg. I wiecie, co nasze maluskie szczescie robilo? Fikolki!!!! Milo z jego strony
Tak czytam o waszych prenatalnych badaniach. Mysmy mysleli, ze zrobimy szczegolowe usg i nic wiecej, ale okazalo sie, ze w AU robi sie w innej kolejnosci i najpierw test z krwi, a potem usg. Oba traktowane jako dwie czesci jednego badania. Zreszta w czasie rozmowy z dwoma lekarzami potwierdzono, ze wyniki i tak nie daja zadnej mozliwosci ewentualnego leczenia i zdecydowalismy nie robic zadnych badan genetycznych. Zobaczymy pozniej - moze echo serca. Maz podobno mial cos nie tak jako male dziecko, ale wyrosl z tego, a u jego brata wyszla wada w wieku ok. 16-17 lat, teraz ma 19 i jakos zaniknela. Wiec powiedzmy, ze jest jakas obciazajaca serducho historia rodziny.
she_84
Fanka BB :)
czesc dziewczynki, chwile mnie nie bylo ale wrocilam w czwartek 10.11 mialam pierwsza wizyte u nowego lekarza i jestem bardzo zadowolona, w koncu mam pierwsze zdjecie mojej dzidzi w tamtym dniu miala cale 7cm i wychodzilo na 13tydzien i 2dni. lekarz stwierdzil, ze wszystko jest ok i nastepna wizyta 8 grudnia. moze juz wtedy bedzie mogl powiedziec cos o plci pozdrawiam Was wszystkie i zycze milego popoludnia
reklama