reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Co się dzieje w moim brzuszku ?(z perspektywy lekarza)

Gina mam 2 grudnia,wiec cale 4dni wczesniej-jupi ;-) Potem bedzie sie zenil i do 26.12 go nie bedzie-oj nie dobrze :-( Cale 3tyg bez mojego gina:-( Wiec niech sie skupia Wasze mysli i zeby 2powiedzial mi przynajmniej na 40% czy bedzie ogreczek czy buleczka,i ze wszystko z malenstwem jest ok!
Moje problemy z miejscem intymnym sie zakonczyly-pomogla soda oczyszczona!:-)

reklama
fiore super ze problemy sie skonczyly:tak: ja w tym roku mialam 2 razy zarazilam sie w pracy:baffled: teraz zanim skrzystam w miejscu publicznym z toalety wykladam deske papierem:tak:
Ja bylam na wizycie 31 pazdziernika, ale tylko polozna zalozyla mi karte, a lekarz mnie nie badal, wpisal wyniki badan dal skierowanie na nowe badania i tyle:baffled: Chodze panstwowo i to dlatego, zawsze pyta sie mnie czy mam pytania i wyczerpujaco na nie odpowiada:tak: Teraz ide 28 listopada, mialam robic badania,ale tydzien temu skonczylam antybiotyk(mialam angine) i teraz musze czekac:tak: w czwartek ide robic badania(gulkoza naczczo:baffled:)

Glukoza w sensie z krwi tak?
Ja 22 mam krzywa glukozy,ale to z racji bycia krolikiem doswiadczalnym ;-) Wiec czekaja mnie czesto :confused2:

Zdjęcie mojej kochanej dzidzi zrobione dzisiaj;) Zdjęcie0286.jpg

Pomocy.Bol pachwiny osiaga granice wytrzymalosci.Nie martwie sie,bo wiem ze to normalne w ciazy,ale moze znacie jakies sposoby na lekki zanik tego bolu(oprocz odpoczynku i nie ruszania sie).

reklama
Do góry