No widzisz ,a mój powiedział ,że jak można to lepiej nie ,bo nie ma konkretnych badań .na tym kremie co mam nie pisze ze niby szkodzi dziecku i takie tam.... pisze ze mozna stosowac pozatym gin to potwierdził
I bądź tu człowieku mądry
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No widzisz ,a mój powiedział ,że jak można to lepiej nie ,bo nie ma konkretnych badań .na tym kremie co mam nie pisze ze niby szkodzi dziecku i takie tam.... pisze ze mozna stosowac pozatym gin to potwierdził
Czarnula Vagisal jest tu:VAGISIL jest taki krem do podraznien, ale nie wiem czy mozna nim smarowac w ciazy, kupilam go ale tam nic nie pisze na ten temat, jeszcze go nie uzywalam wiec nie wiem czy pomaga
oj znam to znam.Wiesz jak tak swedzi to człowiek zrobi wszystko zeby przestało bo to tak męczące całe szczescie ze juz ok
dziękiAs dobrze wiedziec Ty to wszystko wynajdziesz
SUPER !!! super .Ja już po USG :-)
Z dzidzią wszystko ok , wszystkie wymiary prawidłowe , narzady ktore maja byc są jak narazie wszystko ok .
Dzidzia spokojna , chyba spała lekarz musiał troche pozaczepiać żeby sie choc troche poruszyła,płeć nie stety nie znana tzn chyba lekarz na tak wczesnym etapie nie chce mówić....
Mam nagraną płytke , wiec siedzę i oglodam heheh wuszukuje co jest tam miedzy nóżkami ,ale jak narazie niewiem gdzie rece gdzie nóżki :-)