reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Co się dzieje w moim brzuszku ?(z perspektywy lekarza)

reklama
Joasiu jakie słodkie bobo:) Gratuluję:)
Ja też bym się chciała pochwalić, jednak mój mąż jest zdecydowanym przeciwnikiem umieszczania jakichkolwiek zdjęć dzieci w necie i dlatego nie mogę. Ale mogę Was zapewnić, że Dzidzia wygląda ślicznie:)

carmella słodki dzidziuś;) Mi jak gin robił usg w 11 tyg . to nic praktycznie nie bylo widac wydaje mi sie ,ze jego sprzet poprostu jest do du... Ale zobacze co bedzie nastepnym razem.Teraz jestem w 14 tygodniu i wizyte mam 14 listopada wiec poprosze o zdjecie i zobaczymy:D

Pieszczoszko, to również jego dziecko i szanuję jego prośbę :) I nie ukrywam, że jednak po części się z jego zdaniem zgadzam. Bo co jeśli dziecko kiedyś mi zarzuci, ze nie podoba mu się takie jego upublicznianie? Tak tez może być, bo nie wszystkim to odpowiada. Choć z drugiej strony nosząc w sobie takie szczęście człowiek chciałby się nim podzielić z całym światem:)
Myślę jednak, że każdy ma prawo decydować o sobie i swoim dziecku i w żadnym wypadku nie osądzam dziewczyn, które umieszczają tutaj zdjęcia swoich ślicznych bobasków. Ja osobiście bardzo lubię te fotki oglądać:)

cuż wasza decyzja:) Ja jak sie dowiedziałam,że jestem w ciązy to chciałam to ogłaszac całemu światu a na test ciążowy patrzyłam nie raz:D najchetniej to bym juz dzidzie zobaczyła a tu tyle czasu jeszcze trzeba czekać

reklama
Świeżo po wizycie w poradni genetycznej i USG: wszystko pięknie ślicznie, fasolka nadgoniła kolejny tydzień i teraz zostało tylko 8 dni do nadrobienia. Ma 6,7cm i posiada wszelkie wymagane kończyny ;) Jakoś tak lepiej sie czuje :)

Do góry