reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co się dzieje w moim brzuszku ?(z perspektywy lekarza)

little_nina nie martw sie,bedzie dobrze!Ja tez jeszcze nie mialam tych badan,bo w 1 ciazy ich nie robilam.
stokrotka nie stresuj sie Kobitko,bo nie ma czym.Bedzie all right!!!

reklama
U mnie na wizycie dziś wszystko ok. Dzidzia piękna,ma już 49mm,według usg jest to tydz 11+3,termin na 20.05. No i miałam nie robić tych badań na zespół Downa i inne choroby ale jak mnie dziś zapytali czy mają mierzyc przezierność karku pod tym kontem to z automatu powiedziałam,że tak. Po badaniu pobrali mi tez krew bo to idzie w parze. Trochę jestem zła na siebie bo nie planowałam robić tych badan i nie wiem co mnie dziś tkneło. No ale stało sie. Pomiar z usg jest ok,całkowicie w normie natomiast reszta wyników,te z krwi przyjdą pocztą za jakiś czas.

Joasia,widocznie tak mialo byc.Niczego nie zaluj,ja sie zaloze o wszystko ze bedzie dobrze!Super,ze usg ok!!!

Joasiu kochana bardzo sie ciesze ze wszystko ok:-) Piekna dzidzia:tak:
A co do badan z krwi to tez wszystko bedzie dobrze:tak: :*

Dzięki dziewczyny za kciuki :)
Wszystko ok. Maluszek ma już 5cm, wszystko w porządku.
Położył się tak fajnie, że wyglądał jakby nam machał :)
Serduszko bije pięknie :) Czuję się spokojna, mam pierwsza płytkę z usg :)

Stokrotka to piękne wiadomośći :tak: Bardzo sie cieszę :-)
Duza dzidzia ;-) teraz bedzie tylko lepiej:tak:

Dzięki Suzi, od dziś koniec ze stresami.
Czuje taki błogi spokój :) Mąż też taki zadowolony, stwierdził że może na kolejnej wizycie poznamy płeć :)

reklama
Do góry