reklama
Gratuluje wizyt.
Moja dzisiejsza też ok.Hania jednak stwierdziła że mamusi na cc narażać nie będzie i pozwoli spróbować sn bo jednak do 4 kg nie dobiła tylko tak 3,5 kg ale długa jest.Wszystko jest ok.Ale jak powiedziałam ginowi o moich objawach tz o czopie który mi w poniedziałek zaczął odchodzi i o tym że od wczoraj cały czas czuje mokro i wkładka mokra tak śluz mokrawy to stwierdził oż to już lada moment i zaprasza jutro albo w sobotę bo ma dyżur.A i jutro rano na ktg idę.Zwolnieni mam już do terminu porodu.I po powrocie od gin znowu czop odszedł.Zobaczymy o na ktg wyjdzie.
Moja dzisiejsza też ok.Hania jednak stwierdziła że mamusi na cc narażać nie będzie i pozwoli spróbować sn bo jednak do 4 kg nie dobiła tylko tak 3,5 kg ale długa jest.Wszystko jest ok.Ale jak powiedziałam ginowi o moich objawach tz o czopie który mi w poniedziałek zaczął odchodzi i o tym że od wczoraj cały czas czuje mokro i wkładka mokra tak śluz mokrawy to stwierdził oż to już lada moment i zaprasza jutro albo w sobotę bo ma dyżur.A i jutro rano na ktg idę.Zwolnieni mam już do terminu porodu.I po powrocie od gin znowu czop odszedł.Zobaczymy o na ktg wyjdzie.
justynamika84
Fanka BB :)
Gratuluje udanych wizyt i trzymam kciuki żeby szybko i sprawnie wszystko poszło:-) Ja wizytuje dzisiaj więc też proszę o małe wsparcie:-)
Gratulacje udanych wizyt dziewczyny
justynamika trzymam kciuki
ja wizyte miałam wczoraj ostatnia jak nie urodze do poniedziałku to mam sie spakowac i rano do szpitala :-) główka juz ustawiona do porodu szyjka skrócona więc jest szansa ze urodze przed poniedziałkiem
justynamika trzymam kciuki
ja wizyte miałam wczoraj ostatnia jak nie urodze do poniedziałku to mam sie spakowac i rano do szpitala :-) główka juz ustawiona do porodu szyjka skrócona więc jest szansa ze urodze przed poniedziałkiem
aksmobulka
moja dzisiejsza wizyta zakończyła się dobrze,choć na sam początek tak mnie wqr***** recepcjonistki że ciśnienie skoczyło mi zaraz 150/100...:/ Okazało się iż ostatnim razem hrabianki zapomniały sobie zanotować że mam na dziś umówioną wizytę na 10 i dupa...co tu teraz zrobić radź se sama bo niby ja sobie umyśliłam że mam na dziś termin:/ Po krótkiej nieprzyjemnej wymianie zdań załatwiły z moją doktorką że mnie przyjmie.co tego było by tu mało..ja w zaawansowanej ciąży i czekam aż do 13:30 na przyjęcie od 9 tak jakby to była nadal moja wina:/ciśnienie nadal mam podwyższone,więc muszę spuścić z nerwów.
Zapis ktg podobno bardzo dobry,córcia ma się dobrze leży sobie główką przy kanaliku rodnym,szyjka dość mocno skrócona i czeka żeby zaskoczyć swoją mamę Irytuje mnie tylko to że Wam dziewczyny lekarz jest w stanie podać przybliżoną wagę dziecka a moja pani doktor nie:/i dalej nie wiem czy będę miała duże dziecko a może malutkiepozdrawiam wszystkie przyszłe mamy!
Zapis ktg podobno bardzo dobry,córcia ma się dobrze leży sobie główką przy kanaliku rodnym,szyjka dość mocno skrócona i czeka żeby zaskoczyć swoją mamę Irytuje mnie tylko to że Wam dziewczyny lekarz jest w stanie podać przybliżoną wagę dziecka a moja pani doktor nie:/i dalej nie wiem czy będę miała duże dziecko a może malutkiepozdrawiam wszystkie przyszłe mamy!
aksmobulka - moja lekarka moze by i mogla podac wymiary dziecka ale... nie chce. Uwaza, ze to takie "wrozenie z fusow" i sie wypowiadac nie zamierza. Powiedziala mi tylko, ze poinformowalaby, gdyby dziecko wydawalo sie zbyt male lub zbyt duze na dany tc (i w razi epotrzeby dokladniej przebadala lub skierowala do dalszych badan) ale wszystko co uwaza za norme zostawia bez komentarza. Moze zwazywszy te tolerancje bledu obliczeniowego na tym etapie (+/- 500g) to jej taktyka nie jest taka bez sensu ;-)
A moze poprosisz na przyszlosc, zeby Ci na ich jakims oficjalnym swistku wpisywali termin wizyty? W mojej karcie ciazy jest na to specjalna rubryka, wiec mam jakby co dowod "niebiesko na bialym" :-)
A moze poprosisz na przyszlosc, zeby Ci na ich jakims oficjalnym swistku wpisywali termin wizyty? W mojej karcie ciazy jest na to specjalna rubryka, wiec mam jakby co dowod "niebiesko na bialym" :-)
reklama
Flaurka
Aksmobulka - waga sie martw, to naprawdę wróżenie z fusów - rozpiętość kilograma A nie każdy sprzęt usg ma ta możliwość.