Dusia, skoro Ola się teraz odwróciła i leży sobie poprzecznie to pewnie się jeszcze odwróci z powrotem. Nie ma się co martwić na zapas. Idź na wizytę i sprawdź a dopiero po będziesz się martwiła, jeśli mała się nie odwróci. Będzie git!
reklama
hEJKAMartusia zartowalam z tym straszeniemmy to mozemy miec i po 5 kg bo i tak je wyciagnawazne zeby zdrowe byly
Elipaw jednak ciecie???skoro masz termin juz wyznaczony;-)
Szczerze- to nie wiem, ale zapewne tak. Wiec powinno wszystko byc ok.
Stokrotka812
Fanka BB :)
Dziewczyny może pokonacie wagowo to 7kg dziecko, ktore jakiś czas temu któraś z Majówek wkleiła ;-);-)
gia
Byłam dzisiaj na wizycie, na odplombowaniu (czyt. gin zdjął mi pessar). Zanim to zrobił, powiedział, że teraz wizyty będą co tydzień i w razie czego jak będzie 5 dni po terminie to od razu na szpital... bla bla takie oficjalne, informacyjne gadki. Jak wylądowałam na fotelu, zdjął pessar i zbadał szyjkę, to stwierdził, że raczej do kolejnej wizyty nie dotrwam ;-). Szyjka skrócona, rozwarcie na 2,5 i główka we wchodzie... więc tylko czekać na czynność skurczową ;-). Jeżeli takowa się nie pojawi, to mam iść do niego w poniedziałek, podłączą mnie pod ktg i "zrobimy tak, że czynność się pojawi". Nie wiem czy dzisiaj usnę z wrażenia . Aha - oczywiście brzuch mi się obniżył, co ostatnio powiedziało mi kilka osób łącznie z położną, z którą widziałam się wczoraj.
Mimo, że to będzie mój drugi poród i już bym chciała tulić dzidzię, to jednak lęki są....
Kilka razy mi powiedział, iż wątpi, że pojawię się u niego za tydzień. Chyba naprawdę dzisija nie usnę
Mimo, że to będzie mój drugi poród i już bym chciała tulić dzidzię, to jednak lęki są....
Kilka razy mi powiedział, iż wątpi, że pojawię się u niego za tydzień. Chyba naprawdę dzisija nie usnę
Ostatnia edycja:
natalka1704
no gia to super wiesci :-) teraz tylko czekac na skurcze :-)
Mysiochomis
:*
Gia gratuluję udanej wizyty to jak myślisz ile wytrzymasz ???
gia
Gia gratuluję udanej wizyty to jak myślisz ile wytrzymasz ???
Naprawdę nie mam pojęcia. Mówiłam, że jakoś nie chciałabym rodzić pierwszego, tylko od 2 do 6 ale zobaczymy jak to będzie. Teraz nie ukrywam, że jestem tak troszkę ;-) podekscytowana . Może bardziej sie napalam niż powinnam... sama nie wiem. Ale to 2,5 i "szyjka bardzo dobrze przygotowana do porodu" to już chyba coś.
Ostatnia edycja:
reklama