reklama
Martusia22267
Fanka BB :)
karolki ja nie chcę straszyć:-) po prostu trzeba przygotować się na wszystko na każdą wagę ale właśnie tak jak mówisz na usg jest możliwość błędu więc nie można tak bardzo na serio brać wagi z usg, mój gin sam o tym mówił więc dziewczyny głowy do góry każdy maluszek będzie idealny i "łatwo" wydostanie się na świat
Martusia22267
Fanka BB :)
karolki no dokładnie, odkąd wiem o cc to wagi w ogóle się już nie boję bo w tym przypadku to i 5kg łatwo wyciągną:-) ehh choć jakiś plus cesarki....;-)
reklama
Jestem po wizycie, Ola waży 3480g. Mój lekarz ma taką technikę pracy, że najpierw uzupełnia wszelką biurokrację a potem bada. No więc na powitanie zapytał czy już rodzimy,no to ja mu na to, że chętnie bo już mi ciężko (bardzo fajne i luźne podejście ma do swoich pacjentek, do tego zawsze uśmiechnięty i kompetentny). Termin mam na 8 więc na 17 (jeśli prędzej nie urodzę) dostałam skierowanie do szpitala. Potem zbadał mnie "dowcipnie", stwierdził, że wszystko ładnie przygotowane, szyjka miękka tylko rozwarcia brak. Potem badanie usg i szok... mała odwróciła się ( ostatnio była główką w dół) a dziś ułożenie poprzeczne :-( Doktor trochę się zmartwił i po chwili powiedział. że zrobimy inaczej. Mam przyjść za tydzień w piątek do jego gabinetu (bezpłatnie!) sprawdzić czy Ola się odwróciła, jeśli nie to skierowanie na poniedziałek 7.05 na cc a jeśli się odwróci to super i czekamy na dalszy rozwój sytuacji.
Kurcze, załamała mnie ta możliwość cc, w ogóle z tym się nie liczyłam. A jeszcze bardziej to załamała mnie reakcja mojego męża, który zadzwonił do mnie z pracy : "przynajmniej się nie będziesz męczyć tak jak ostatnio..." Już sama nie wiem co mam o tym wszystkim myśleć??????????????
Kurcze, załamała mnie ta możliwość cc, w ogóle z tym się nie liczyłam. A jeszcze bardziej to załamała mnie reakcja mojego męża, który zadzwonił do mnie z pracy : "przynajmniej się nie będziesz męczyć tak jak ostatnio..." Już sama nie wiem co mam o tym wszystkim myśleć??????????????