reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co się dzieje w moim brzuszku ?(z perspektywy lekarza)

reklama
Nie Carmello - z cipki pobieraja;))) Mogłas nawet nie wiedzieć, przy badaniu mogli zabrać - zapytaj sie, ale jestem pewna, że wzięli, bo o tym trąbi się dużo.

Carmella na paciorkowca too wymaz z pochwy tylko ja nie zrozumialam czy ci z kkrwi pobierali czy wymaz, bo jak z krwi to jakeis inne zakzenie np sepsa (choc chyba w twoim przypadku nie ma do tego uzasadnienia)

edytowalam wyzej ale zanim edytowalam to wy juz strone nastukalyscie :-) posiew na paciorkowca jest wazny tylko 4 tygodnie

Uff zrobiłam ten wymaz mam tylko grzyba z którym powalczę .Jak mi coś przepisze to jeszcze muszę zrezygnować z tego co tak ostatnio lubię czyli drożdżówek no i innych słodkości.Dobrze ,że żadnego paciorkowca nie mam bo bym chyba się już kompletnie zestresowała.Ale to też okropne ,że aż 75 % kobiet choruje na tego grzybka:eek::wściekła/y:,a już często w ciąży.My staramy sie dbać o dziecko ,a na dobrym jedzonku grzybek sobie żeruje:-:)no:

Carmella - to w sumie fascynujące zjawisko, że jestes w szpitalu, teoretycznie otoczona lekarzami, połoznymi itp a nas pytasz co oni Ci robia;) To my Ciebie powinnyśmy pytać co w szpitalu robią a nie na odwrót - ładny usmiech, buzia w ciup i lec pytać co jest grane:))) Jak się Pam urodzi musisz już być wyszkolona, bo wtedy to Ty MUSISZ wszystko wiedzieć co się z Twoją córa dzieje - bo Ty będziesz jej mamą i najważniejszą opiekunką - szoruj do położnych jak coś Cie niepokoi - dobrze zadane pytanie nikogo jeszcze nie zdenerwowało, a jak zobaczą troskę to się i one same przejmą.

no ale ja SPYTAŁAM :D

-no to pobieramy krew do badan
-jakich badań?
-no na zakażenie
-ale na jakie zakażenie?
-no na organizmu zakażenie!

Ostatnia edycja:
to chyba by powiedziała, że morfologię ;| już sama nie wiem, podczas wieczornego obchodu spytam, albo jak położna przyjdzie, może łaskawie powiedzą...

reklama
no ale ja SPYTAŁAM :D

-no to pobieramy krew do badan
-jakich badań?
-no na zakażenie
-ale na jakie zakażenie?
-no na organizmu zakażenie!
hahaha no dobbre!!!! boskie poprostu. Jak nic baba nie wiedziala hahaha

moze crp - pokazuje czy w orgnizmie jest stan zapalny, no juz nprawde nie wiem, to moglo byc wszystko

Do góry