reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co się dzieje w moim brzuszku ?(z perspektywy lekarza)

ja tez mam ogromne obrrzeki i nadcisnienie :-( mam nadzieje ze cc unikne ale jak bedzie trzeba to trudno. Nwet dosc pogodzona z tym faktem jestem, chociaz wszystko mi sie koszmarnie dlugo goi, a brzuch mam tlusty jak wieloryb, wiec bedzie to tralo wieki :baffled:

reklama
Obudził mnie tępy ból w prawej tylnej dolnej stronie pleców - to już nerki??? Powietrza nie mogłam złapać, łzy z bólu leciały - samo przeszło po ok 5 min - dziewczyny od kolki nerkowej - jak u was to się objawiało????

Obudził mnie tępy ból w prawej tylnej dolnej stronie pleców - to już nerki??? Powietrza nie mogłam złapać, łzy z bólu leciały - samo przeszło po ok 5 min - dziewczyny od kolki nerkowej - jak u was to się objawiało????

mialam tak ostatnio jak wstawalam, jakby mi ktos mlotkiem pieprznął w dolną część pleców, aż musialam usiąść bo myślałam, że mi coś pęknie tam

Eh... ja to powoli się zaczynam obawiać mojej wizyty :/ Mam ją 27 kwietnia, to będzie 36 tc. Coś czuję że jak mnie gin ruszy palcem to mi się wszystko zacznie... Czop wyleci, rozwarcia się zaczną, wody wypłyną... A ja tylko po głupi wymaz idę :-p

No ale fajnie że Wasze wizyty udane :))

A ja odebrałam wynik z wymazu pochwy i choć nie czułam świądu ,nie miałam upławów ani jakiegoś zapachu okazało się,że mam obfitego grzyba.Jeszcze jutro odbieram wynik z usr i w czwartek do gina.Mam nadzieję,że jeszcze przed porodem zdążę to wyleczyć bo potem dziecko może mieć pleśniawki ,a przy karmieniu piersią dośc kłopotliwa dolegliwość bo nawracająca.

azula ja jak mialam na poczatku to dostałam antybiotyk dowcipny na 3 dni i przeszlo :) wiec powinnas zdazyc ;-) tez dlatego ide z przyspieszona wizyta w tym tyg zeby wlasnie sparwadzic co i jak zeby sie nie okazalo cos na koniec bo grzybek to lubi bardzo powracac ...:eek:

Gratuluję udanych wizyt!!

Ja wczoraj byłam u okulisty żeby sprawdziła mi dno oka, czy coś tam, czy mogę rodzić naturalnie. Na szczęście moja wada wzroku jeszcze nie zdyskwalifikowała mnie od porodu sn, więc odetchnęłam z ulgą, uff:-) nabazgrała mi coś na tym zaświadczeniu, że się rozczytać nie da, ale jak wół napisane jest, że dno oka w granicach normy i nie ma przeciwwskazań okulistycznych do porodu siłami natury. :-) a jutro wizyta u gin.

Trzymam kciuki za kolejne wizytujące! &&&&&

azula - obyś się szybko pozbyła grzyba.

Ja wczoraj wyniki GBS odebrałam i mam wynik ujemny, czyli ok:-)
Chyba jeszcze sobie morfologię powtórzę, bo mam z końca marca.

reklama
Ja te tabletki dowcipne to biorę już 2 tygodnie i według mojej gin mam je brać do porodu, nie zaszkodzą a mogą pomóc - grzyb po Duo-moxie na podwyższone leukocyty wyleczony już dawno. Na następna wizytę - i chyba ostatnią idę do innej gin - i bardzo dobrze, inne spojrzenie mnie trochę uspokoi. No i może ta inna gin znajdzie pupkę dziecia i powie czy chłop czy babka...:))))

Do góry