reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co się dzieje w moim brzuszku ?(z perspektywy lekarza)

dziewczyny gratuluje udanych wizytek
ja byłam w sobote i wszystko w porzadeczku szew ladnie trzyma wyniki ok a dzis byłam na usg i jestem b.zadowolona chociaz moja gin bardziej hehe
termin w usg na 20 maja mala troszke wyprzedza szczególnie raczki długasne o 1,5 tc wyprzedzaja a i waga niezła bo 2300:)) takze super wiesci dla mnie dostałam skier na paciorkowca i wymaz zeby tylko nic nie wychodowali:))

reklama
Pamiętam, że na szkole rodzenia u niektórych lasek wyraźnie to obniżenie brzucha można było zauważyć, więc ja się obserwowałam i obserwowałam i doopa z tego, bo nic nie zauważyłam aż do dnia porodu:-D

Pieszczoszka Ty się obniżonym brzuchem nie martw. Ja mam wrażenie, że mi też się obniżył w stosunku do tego co było wcześniej. No i ludzie mi mówią" jak Ty masz nisko brzuch" więc chyba dobrze zauważyłam:) Nawet lekarz jak robił usg to do końca nie mógł małego pomierzyć, bo tak nisko jest... A tu dopiero 32 tyg i 2 dni...

Niskim brzuchem nie radze sobie glowy zawracac, cala pierwsza ciaze mialam tak nisko ze szok:szok:jak tylko wyskoczyl byl tak nisko i co mialam myslec ze zaraz urodze:eek:tez lekarka sie dziwila i ciagle mowila o tym ze do terminu nie dotrzymam pewnie:-Da to wcale nie oznaczalo glowki w kanale bo byl ulozony posladkowo:-D:-D:-Dtaka budowa bioder czasem jest pewnie.

Gratuluje udanych wizyt......
Trzymam mocne kciuki za nastepne wizyty i za potrzebujace &&&&&&&&&

Ja wlasnie wrocilam od lekarza.
A wiec wszystko ok.
Mala wazy 2700.
Wyniki krwi sie polepszyly.
I nie musze juz brac zelaza
biggrin.gif

Lekarz mowi,ze za 3 tygodnie pewnie sie rozpakuje.
Musze isc jeszcze do kliniki w ktorej bede rodzic ustalic plan porodu.
Bo nastraszyl mnie,ze jezeli pierwsza mialam cesarke,
to teraz zwieksza sie pradopodobienstwo,ze tez bede miala.
A ja nie chce......
unhappy.gif

Tym bardziej,ze pierwsza miala z przyczyn,ze blizniaki ,a nie z medycznych.

reklama
Do góry