reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co się dzieje w moim brzuszku ?(z perspektywy lekarza)

ja ze termin mam na poczatek maja to juz moge rodzic śmiało od połowy kwietnia:sorry2: mam tylko nadzieje ze nie przenosze ....bo tego bym nie chciała:no:

Little nina , Elipaw oby wszystko rozwiazało sie po waszej mysli :tak:

reklama
flaurka macierzynski zaczyna Ci sie w dniu porodu:tak:Teraz cala ciaze mozesz byc na zwolnieniu:tak:nie musisz szybciej brac macierzynskiego:tak:a do pracy taz mi sie nie spieszy:no: Wolalabym isc dopiero w styczniu:tak: Zobaczymy co da sie zrobic:tak:

natalka1704 ja tez moge isc rodzic juz po swietach tego bym chciała :) uwazaj jak nas obie chwyci w ten sam dzien :-D
Ponoc jak jest pełnia to maja wysyp na porodówkach, tak mi ciocia mowiła ze czesto to sie sprawdza:-D:-D:-D no to uwazajmy bo najblizasza jest 6 kwietnia a pozniej 6 maj

Ostatnia edycja:
oj tak z drugiej strony to byłby najlepszy prezent :-) ale ja baran, tata baran i jeszcze jak synek bedzie baran to ja nie wiem co ja poczne :-D normalnie bedzie stado :-D:-D:-D

Ja po wizycie.
Ciśnienie 120/80 wiec jest ok.
Wynik moczu -wreszcie dobry he;-)
równe 13kg na plusie .
Dzidzia ładnie ułożona główką w dół i jest już bardzo nisko.
Wizyty już nie będzie.. gin twierdzi,że pewnie do 2 tyg będe miała dzidziusia he... Ale mówić se może:-p
Teraz jedynie czeka mnie wizyta przed porodowa 15 kwietnia w klinicie w której mam rodzić.

reklama
Do góry