reklama
Mysiochomis
:*
Gratulejszyn
ja z wizytą jeszcze sobie poczekam do końca kwietnia... A od kwietnia to już będzie tylko miesiąc do porodu... Eh ja to bym już koniec chciała...
ja z wizytą jeszcze sobie poczekam do końca kwietnia... A od kwietnia to już będzie tylko miesiąc do porodu... Eh ja to bym już koniec chciała...
paulinka88
Mama Mikołajka i Marcelka
Ja teraz mam wizyty co 3 tyg. 16 mam kolejną a potem to nie wiem czy nadal co 3 czy co 2 już...
gratulacje udanych wizyt dziewczyny ja to bym chciała najlepiej koniec kwietnia poczatek maja bo 28 kwietnia mam jeszcze zaliczenie w szkole i póżniej mogę rodzić spokojnie :-)) znając moje szczęście przenoszę :-)) a już bym chciała księżniczke zobaczyć wizyta po śiwętach a za 2 tygodnie ostatnie usg żeby sprawdzić czy mała urosła i czy dalej lezy główką w dół. Ja to mam wizyty co 2 tygodnie maksymalnie co 3 nie wiem dlaczego tak często zwłaszcza ze zawsze jak idę na wizyte to mam wszystko idealnie.
natalka1704
Fanka BB :)
to zalezy tez od lekarza z tymi wizytami ;-) ja miałam narazie co 4 tyg caly czas .ide jutro i zapewne teraz za 2 tyg sie spotkamy tak mi sie wydaje ;-)
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
po 36 tyg to wizyty powinny byc niby co tydzień. a ja mimo to juz nie bede miec żadnej. Jednynie przedporodowa
Martusia22267
u mojego gina jak minie 30tc to potem do końca już wizyty są co 2 tyg i zawsze wtedy robione jest ktg. Ja coś czuję że jeszcze tylko na jedną wizytę się załapię ( 12.04 )a potem to już porodówka...
she_84
ja tez chodzilam do tej pory co 4 tygodnie a kolejna wizyta za 3. w piatek mialam pierwsze ktg i teraz bede miala co wizyte. oprocz tego od nastepnej bede chodzila na samo ktg co tydzien.
fiore
Gratuluje udanych wizyt i &&& za potrzebujace.
Ja powinnam chodzic co 2tyg,ale jako ze sa problemy to nie mam stalych wizyt.Mialam teraz,a kolejna tuz po swietach-chyba,ze sie skonczy na e.r. wczesniej.
Zaczyna sie dziac nie dobrze.Nie dosc,ze wymioty,biegunka,bole(wszystko do przezycia w miare mozliwosci),to juz dzis 2 raz zaslablam,w tym pierwszy raz mnie zwalilo z nog(bylam sama w domu z malenka).Mierze cisnienie 3x dziennie,nie jest zle,w sensie zawsze sporo ponizej normy,ale to przez anemie.Wiec,albo jest jak z V i moje wielowodzie zaczyna "przeszkadzac",albo wartosci zelaza we krwi ponownie sie pogorszyly.Ale to juz koncowka,wiec jestem spokojna.Przykro mi tylko,ze czuje sie jak wrak(i tak wygladam),przez co "strasze" najblizszych
Ja powinnam chodzic co 2tyg,ale jako ze sa problemy to nie mam stalych wizyt.Mialam teraz,a kolejna tuz po swietach-chyba,ze sie skonczy na e.r. wczesniej.
Zaczyna sie dziac nie dobrze.Nie dosc,ze wymioty,biegunka,bole(wszystko do przezycia w miare mozliwosci),to juz dzis 2 raz zaslablam,w tym pierwszy raz mnie zwalilo z nog(bylam sama w domu z malenka).Mierze cisnienie 3x dziennie,nie jest zle,w sensie zawsze sporo ponizej normy,ale to przez anemie.Wiec,albo jest jak z V i moje wielowodzie zaczyna "przeszkadzac",albo wartosci zelaza we krwi ponownie sie pogorszyly.Ale to juz koncowka,wiec jestem spokojna.Przykro mi tylko,ze czuje sie jak wrak(i tak wygladam),przez co "strasze" najblizszych
reklama