reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co się dzieje w moim brzuszku ?(z perspektywy lekarza)

reklama
gratulacje udanych wizyt dziewczyny ja to bym chciała najlepiej koniec kwietnia poczatek maja bo 28 kwietnia mam jeszcze zaliczenie w szkole i póżniej mogę rodzić spokojnie :-)) znając moje szczęście przenoszę :-)) a już bym chciała księżniczke zobaczyć wizyta po śiwętach a za 2 tygodnie ostatnie usg żeby sprawdzić czy mała urosła i czy dalej lezy główką w dół. Ja to mam wizyty co 2 tygodnie maksymalnie co 3 nie wiem dlaczego tak często zwłaszcza ze zawsze jak idę na wizyte to mam wszystko idealnie.

to zalezy tez od lekarza z tymi wizytami ;-) ja miałam narazie co 4 tyg caly czas .ide jutro i zapewne teraz za 2 tyg sie spotkamy tak mi sie wydaje ;-)

u mojego gina jak minie 30tc to potem do końca już wizyty są co 2 tyg i zawsze wtedy robione jest ktg. Ja coś czuję że jeszcze tylko na jedną wizytę się załapię ( 12.04 )a potem to już porodówka...

ja tez chodzilam do tej pory co 4 tygodnie a kolejna wizyta za 3. w piatek mialam pierwsze ktg i teraz bede miala co wizyte. oprocz tego od nastepnej bede chodzila na samo ktg co tydzien.

Gratuluje udanych wizyt i &&& za potrzebujace.
Ja powinnam chodzic co 2tyg,ale jako ze sa problemy to nie mam stalych wizyt.Mialam teraz,a kolejna tuz po swietach-chyba,ze sie skonczy na e.r. wczesniej.
Zaczyna sie dziac nie dobrze.Nie dosc,ze wymioty,biegunka,bole(wszystko do przezycia w miare mozliwosci),to juz dzis 2 raz zaslablam,w tym pierwszy raz mnie zwalilo z nog(bylam sama w domu z malenka).Mierze cisnienie 3x dziennie,nie jest zle,w sensie zawsze sporo ponizej normy,ale to przez anemie.Wiec,albo jest jak z V i moje wielowodzie zaczyna "przeszkadzac",albo wartosci zelaza we krwi ponownie sie pogorszyly.Ale to juz koncowka,wiec jestem spokojna.Przykro mi tylko,ze czuje sie jak wrak(i tak wygladam),przez co "strasze" najblizszych:sorry:

reklama
Do góry