reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co się dzieje w moim brzuszku ?(z perspektywy lekarza)

reklama
Dziewczyny gratuluje udanych wizyt i trzymam mocno kciuki za nastepne.
Co do wielkosci dzidzi nie martwcie sie bo dzieciaczki roznie rosna jedne sa malutkie inne duze, wazne zeby byly zdrowe
.
Byłam w czwartek u poloznej,synek lezy po ukosie jeszcze sie nie przekrecil,ale nie martwie sie tym jeszcze bo ma jeszcze czas aby się obrocic. Natomiast po macaniu brzucha polozna stwierdzila,ze synus rozwija sie ksiazkowo,
:-)

Jutro mam spotkanie szpitalne z polozna i przy okazji ktg plus ocena stanu szyjki....dzisiaj zaczelam 37 tydzien i juz sie nie moge doczekac mojego terminu.Mam cicha nadzieje ze jutro polozna juz sie czegos dopatrz i bede juz mogla rodzic powoli...szybko ten czas zlecial ale nie zaluje ze juz meta bo w koncu przytule moja Princesse!

Jutro mam spotkanie szpitalne z polozna i przy okazji ktg plus ocena stanu szyjki....dzisiaj zaczelam 37 tydzien i juz sie nie moge doczekac mojego terminu.Mam cicha nadzieje ze jutro polozna juz sie czegos dopatrz i bede juz mogla rodzic powoli...szybko ten czas zlecial ale nie zaluje ze juz meta bo w koncu przytule moja Princesse!

Gratulacje i powodzenia!!!!!!
Ja znowu na forum-po dłuzszej nieobecnosci. Dzisiaj wizyta, usg i decyzja dot jak rodzimy- sn czy cc.
Zobaczymy. Dzisiaj w nocy gnebiły mnie bóle brzucha na dole. Mam nadzieje,że szyjka zamknięta.
Pozdrawiam Was:) cmok cmok :***

Carmella o tej porze? Nie za późno trochę? Ja jadę zawsze z samego rana. Zresztą nie wytrzymałabym do tej godziny bez jedzenia. Ja już po drugim śniadaniu :)
Ale kciuki za wizytujące trzymam :)

reklama
Dziewczyny własnie mi przypomniałyscie ze musze isc zrobic badania bo w srode albo w czwartek mam wizyte, moja gin ma jeszcze do mnie dzwonic i dokładnie mamy sie dogadac w ktory dzien. Dziekuje :* :* :*
Trzymam kciuki za potrzebujace:-)

Do góry