reklama
Dziewczyny gratuluje udanych wizyt i trzymam mocno kciuki za nastepne.
Co do wielkosci dzidzi nie martwcie sie bo dzieciaczki roznie rosna jedne sa malutkie inne duze, wazne zeby byly zdrowe.
Byłam w czwartek u poloznej,synek lezy po ukosie jeszcze sie nie przekrecil,ale nie martwie sie tym jeszcze bo ma jeszcze czas aby się obrocic. Natomiast po macaniu brzucha polozna stwierdzila,ze synus rozwija sie ksiazkowo, :-)
Co do wielkosci dzidzi nie martwcie sie bo dzieciaczki roznie rosna jedne sa malutkie inne duze, wazne zeby byly zdrowe.
Byłam w czwartek u poloznej,synek lezy po ukosie jeszcze sie nie przekrecil,ale nie martwie sie tym jeszcze bo ma jeszcze czas aby się obrocic. Natomiast po macaniu brzucha polozna stwierdzila,ze synus rozwija sie ksiazkowo, :-)
elcia12
Grudniowa mama Oliwii
Flaurka mi gin poleciła sok z brzozy albo z pietruszki. Kupowałam w sklepie ze zdrową żywnością, ale zapytaj w warzywniaku. No i generalnie jak najwięcej pić.
a ja zamówilam sobie w aptece i mam pije smak ok nawet bardzo ok
Jutro mam spotkanie szpitalne z polozna i przy okazji ktg plus ocena stanu szyjki....dzisiaj zaczelam 37 tydzien i juz sie nie moge doczekac mojego terminu.Mam cicha nadzieje ze jutro polozna juz sie czegos dopatrz i bede juz mogla rodzic powoli...szybko ten czas zlecial ale nie zaluje ze juz meta bo w koncu przytule moja Princesse!
Jutro mam spotkanie szpitalne z polozna i przy okazji ktg plus ocena stanu szyjki....dzisiaj zaczelam 37 tydzien i juz sie nie moge doczekac mojego terminu.Mam cicha nadzieje ze jutro polozna juz sie czegos dopatrz i bede juz mogla rodzic powoli...szybko ten czas zlecial ale nie zaluje ze juz meta bo w koncu przytule moja Princesse!
Gratulacje i powodzenia!!!!!!
Ja znowu na forum-po dłuzszej nieobecnosci. Dzisiaj wizyta, usg i decyzja dot jak rodzimy- sn czy cc.
Zobaczymy. Dzisiaj w nocy gnebiły mnie bóle brzucha na dole. Mam nadzieje,że szyjka zamknięta.
Pozdrawiam Was cmok cmok :***
Carmella
Mama Marcela :)
Ja zaraz jadę na badanie krwi i szczocha
Carmella
Mama Marcela :)
Ja późno zasypiam i późno wstaję rytm dnia/nocy mi się zmienił
reklama
Dziewczyny własnie mi przypomniałyscie ze musze isc zrobic badania bo w srode albo w czwartek mam wizyte, moja gin ma jeszcze do mnie dzwonic i dokładnie mamy sie dogadac w ktory dzien. Dziekuje :* :* :*
Trzymam kciuki za potrzebujace:-)
Trzymam kciuki za potrzebujace:-)