reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co się dzieje w moim brzuszku ?(z perspektywy lekarza)

Ja po wizycie. Ciśnienie 150/100 :szok: 10 kg na plusie więc tyje szybko :-(
Lekarz potwierdza dziewczynkę:-D mam nadzieje,że się nie myli .Nastepna wizyta za 3 tygodnie. Dzidzia puki co jeszcze nie ułożona do porodu :dry:

reklama
pieszczoszka ja tez mam 10 na plusie:tak: W poprzedniej ciazy w tym czasie chyba juz z 15na plus bylo:dry:nie jest zle:tak: A co z cisnieniem,leki?

Jezeli przepisal,to bierze,bo z wysokim cisnieniem w ciazy nie ma zartow:no: a kg sie nie przejmuj,znikna po porodzie i znowu bedziesz laska :tak:

Pieszczoszka moze sie denerwowałas przed wizyta i to tez ci podnioslo troche cisnienie?? ale leki bierz . Fajnie ze Laura to Laura :-D

Cisnienei moglo sie i podniesc z nerwow przed wizyta,ale walory 150/100 sa dosc wysokie,wiec musialaby startowac z dosc wysokim cisnieniem.

tak mi się wydaje..denerwowałam się przed wizyta poza tym trochę szlam pod górkę i myślę ,ze to tez moze byc to? jutro rano wezme 1 tabletke na to cisnienie i zobacze co bedzie bo jak spadnie to mam je odstawic

Pieszczoszka super ze u Ciebie ok
Ja tez juz po wizycie awaryjnej.Ciesze sie ze nie bylo mojego lekarza poniewaz zastepca byl o niebo lepszy.Malutka nadal jest panienka i juz tak zostanie bo w mega przyblizeniu widzielismy cala buleczke.Wszystkie narzady w normie.Obrucona juz glowka.KTG pokazalo skorcze poraz kolejny ale szyjke mam zamknieta na 4cm wiec narazie nic groznego.Mam odpoczywac i lykac magnez.W piatek planowana wizyta ale na ta juz sie nie martwie bo wiem ze mala jest cala i zdrowa.Musze jeszcze dotrwac 5 tygodni w 2 paku

reklama
Do góry