reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co się dzieje w moim brzuszku ?(z perspektywy lekarza)

Właśnie dzwoniłam do lekarza, bo synuś od jakiegoś tygodnia się bardzo mało rusza... W czwartek mam przyjechać do jego szpitala na przepływy. 26 tydzień na ktg to ponoć nie bardzo, więc zrobią przepływy i zobaczą co się dzieje.
Ile ja się przez te dni napłakałam....

reklama
Właśnie dzwoniłam do lekarza, bo synuś od jakiegoś tygodnia się bardzo mało rusza... W czwartek mam przyjechać do jego szpitala na przepływy. 26 tydzień na ktg to ponoć nie bardzo, więc zrobią przepływy i zobaczą co się dzieje.
Ile ja się przez te dni napłakałam....
Zobaczysz bedzie dobrze ! wiec głowa do góry ale rozumiem ze cie to martwi. Moj maly to ci powiem ze nie nalezy do najbardziej ruchliwych dzieci , jak ja bylam w tym tyg co ty to tez nie moglam sie pochwalic tak jak niektore dziewczyny ze mocno kopie czy cos ,poprostu chyba taka jego natura ale tez sie troche namartwilam dlaczego akurat moj taki malo aktywny .teraz to go czuje czesciej niz przedtem tzn wiecej sie teraz rozpycha niz kopie :tak: ale trzymam kciuki i mam nadz ze wszystko bedzie ok z przeplywami :tak: pamietaj najwazniejsze ze maluszek w ogole sie rusza .a moze sie poprostu obrocil inaczej.

Dusia :-)
Paulinka,Slonce nie martw sie na zapas.Synek sie rusza,mozesz go mniej czuc,to wszystko zalezne jest od jego polozenia,nie wspominajac,ze nasze dzieciaczki wiecej spia niz sie bawia.Ja trzymam kciuki i mowie Ci,ze bedzie dobrze,glowa do gory!!! &&&&

Dusia - gratulacje :-)
Paulinka - nie martw się kochana, jedne dzieci są bardziej ruchliwe, inne mniej. Znajomy mi opowiadał ostatnio, że jego córcia prawie wcale się nie ruszała, żona codziennie panikowała, a mała była po prostu leniuszkiem :tak:

kilolek - wychodzę :tak: dzisiaj jadę np. z mężem po moją mamę do pracy, a później do niej odebrać sobie zakupy. W niedzielę też byłam u rodziców, niestety wyjście do Kościoła sobie odpuściłam, bo miałam twardy brzuch :-(
Zastanawiam się nawet, czy jutro nie jechać na uczelnię, ale chyba M. mnie nie puści :confused2:
Fajnie, że ciśnienie się unormowało :tak: może aronia, pita dość często będzie dawała takie efekty :tak: trzymam &&& żeby Ci się polepszyło :-)

myslę, ze to aronia i dieta tylko jestem glodna i nieco mi sie w glowie kreci, zastanawiam sie czy nie zjesc teraz jakis wiekszych weglowodanow, bo moze troche za gwaltownie za tą dietę się wzięłam. a po aronii sikam co 3 minuty

reklama
Do góry