reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co się dzieje w moim brzuszku ?(z perspektywy lekarza)

reklama
karolki gratuluję udanej wizyty
anik. będzie dobrze tak jak piszą dziewczyny słuchaj zaleceń i odpoczywaj:tak: już tak niewiele zostało
carmella a twoja lekarka to taka dżaga że o twoją wagę się tak martwi:-) nienormalna

karolki gratuluje udanej wizyty:tak:
Carmella ja przytylam juz 10kg i moj ginek powiedzial ze troche duzo ale nie jest zle:tak:

Słuchajcie, a to, że jeszcze nie jest głową do dołu to się zmieni nie? Właściwie w poprzek jest i tak czuję też ruchy, z lewej i prawej strony brzucha naraz naciąganie:D

Słuchajcie, a to, że jeszcze nie jest głową do dołu to się zmieni nie? Właściwie w poprzek jest i tak czuję też ruchy, z lewej i prawej strony brzucha naraz naciąganie:D
narazie pozycją maleństwa nie zawracaj sobie nawet głowy ;-) bo do 36 tyg to moze jeszce fiknac nie raz ;-) wiec ma jeszcze troche czasu .a i zdarzają sie przypadki gdzie przed samym porodem sie dziecko obroci wiec to róznie bywa :sorry: ale zycze takiego :rofl2: połozenia :-)

Ostatnia edycja:
Carmella popieram nic sie nie martw,jeszcze sie znajdzie w dobrej pozycji wyjsciowej ;-)

Ja dzis po przejsciu paru metrow na dworzu dorobilam sie skurczy i to nie malych,wiec teraz leze i wzielam wieksza dawke rozkurczowych(z zalecenia lekarza oczywiscie).Nie martwie sie,bo wiem juz ze to norma,ale zeby nie trafic na oddzial to musze uwazac zawsze na wszystko :zawstydzona/y:

reklama
Annte,raczej caly czas to samo od wielu miesiecy ;-) I tak cicho siedze z wiekszoscia rzeczy,jedynie ze jak moge to sie uzalam...internetowo i z Wami,bo tak to nie narzekam-nie mam z kim :-p;-)

Do góry