reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Co się dzieje w moim brzuszku ?(z perspektywy lekarza)

Dla uspokojenia sie,zadzwonilam do gina...chyba lepiej bylo nie dzwonic:zawstydzona/y:
Nastraszyl mnie troche,ale wiem ze musial bo ja bardzo na "nie" w sprawie kolejnego polozenia sie na oddzial jestem (jak mam lezec i odpoczywac,to wole w domu!).Jezeli moje bole sie choc ciut powieksza to mam jechac na e.r. jak nie to czekac na piatkowa wizyte(na wlasna odpowiedzialnosc).
Oczywiscie musial powiedziec cos takiego,ale ja jak i u AS i Ilony1990 jak leze to sie czuje "lepiej":confused:(na ile mozna).
Wiec widzac,ze moge komus obiecac...obiecuje Wam,ze jezeli bole beda silniejsze to jade na e.r. bez zastanawiania sie:tak:

reklama
Dziewczyny współczuję skurczy i przymusowego leżenia...ale wierzę, że wszystko będzie dobrze i dotrwamy wszystkie do bezpiecznego czasu.

A ja po wizycie. Z malutką wszystko ok, rośnie i dokazuje:) Narazie ułożona jest miednicowo, ale ma jeszcze sporo czasu na obrót. Z szyjką wszystko w porządku, długa i zamknięta. Następna wizyta za 3 tygodnie:)

Dziewczyny współczuję skurczy i przymusowego leżenia...ale wierzę, że wszystko będzie dobrze i dotrwamy wszystkie do bezpiecznego czasu.

A ja po wizycie. Z malutką wszystko ok, rośnie i dokazuje:) Narazie ułożona jest miednicowo, ale ma jeszcze sporo czasu na obrót. Z szyjką wszystko w porządku, długa i zamknięta. Następna wizyta za 3 tygodnie:)

fajowo ze wszystko ok :-):-):tak::-D

wróciłam od gina nie jest źle. Szyjka dluga kręta i zamknięta. ale no-spa i magnez 4 razy dziennie, dużo wypoczynku i ograniczenie szaleństw łóżkowych o polowę :-)
gdyby nie przechodziło mam przyjsc bez zapisu miedzy pacjentkami
Powiem Wam ze spanikowana byłam ostro, nawet ciuszki dzisiaj do prania naszykowałam z tej paniki - pralka pełna na podlodze 3 kupki na następne prania. niby ok, poza tym, ze wczesnie bardzo ale ja nawet proszku jeszcze nie kupiłam :-D

reklama
Do góry