reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co się dzieje w moim brzuszku ?(z perspektywy lekarza)

reklama
Martusia super wieści!
A możesz napisać ile trwa filmik i jeśli to nie problem jaki jest u Ciebie koszt takiego usg???
Ja się wybieram, czekam tylko aż gin wróci z urlopu.
U mnie kosztuje to 200 zł, ale nie wiem ile trwa filmik i co się dostaje.

zanetaa moim zdaniem jeszcze dziecko ma duzo miejsca i moze sie jeszcze kilka razy obrocic:tak: Nie ma co panikowac:tak:Moja kuzynka miala miec cc wlasnie ze wzgledu na zle ulozenie malej,trafila do szpitala na drugi dzien miala miec cc,przyszedl na dyzur jej lekarz zrobil usg i okazalo sie ze mala juz dobrze jest ulozona:tak:Dobrze ze wizuta udana:tak:
mi też sie tak wydaje, ze jeszcze dużo czasu
Moja mam mówiła, ze mój brat obróicił się dzień przed porodem (fakt, ze urodzil się 3tyg za wcześnie ale to i tak 37tc)

zanetaa, Martusia gratuluję!

annte ja za 4D płaciłam 300zł filmik trwa jakieś 15min ale z tego co wiem to długość filmiku zależy też od lekarza więc najlepiej to spytaj się konkretnie swojego gina

Ostatnia edycja:
Jutro na 12.00 mam gina, ciekawe co mi powie z tym cukromoczem...
Dziś byłam na badaniu odsetka hemoglobiny glikowanej i wynik wyszedl mi bardzo prawidlowy :) pani doktor powiedziala ze nie mam obecnie cukrzycy i raaczej mi ona nie, grozi ponoc ta ciażowa tez...
Jutro zobacze ostatni raz Babola w calości bo juz w lutym bedzie widoczny tylko w kawalkach :p
Trzymać &&&& i GRATULEJSZYN udanych wizyt:-):-):-):-)

tak tez właśnie myślałam, ale nerwy i tak są. dziękuję za wsparcie i dobre słowa - bez Was bym zwariowała:)

Martusia - gratuluję!! chłopczyk też cudowny;)

Mysio - &&&&!

Gratuluje wszystkim udanych wizyt i wiesci:-) Ja dzis wybieram sie 1 raz do innego lekarza na wizyte, mam nadzieje ze on zareaguje na mnie pozytywnie jak zobaczy ze juz z takim brzuchem na 1 wizyte sie zwalam:zawstydzona/y:moze sie wtedy zdecyduje na zmiane juz do konca, bo moja lekarka zrobila sobie 2 miesieczna przerwe w przyjmowaniu - skandal, nerwow juz sie przez to najadlam a teraz sie denerwuje jak bedzie dzis, mam na 17 dopiero:baffled:Wizyta kosztuje ok 200 zl a slyszalam nawet ze do 300 pewnie jak robi USG jakies szybkie)nic nie wiem i to mnie denerwuje jeszcze bardziej...na dodatek zwolnienie mi sie skonczy niedlugo a mojej gin nie bedzie.

reklama
Martusia gratuluje udanej wizyty i zdrowego synysia:tak:
Mysiochomis trzymam &&&& za jutrzejsza wizyte:tak:
Karolki ja tez zmienialam gin z brzuchem wizdocznym(ten co teraz do niego chodze to 3:-p)Powodzenia zycze:tak:

Do góry