reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co Potrafia Nasze Dzieci?!

reklama
Brawisimooo Dziaciaszki kochane !!!

Moja Nadia powoli zaczyna raczkować, z plecków zaczyna się przekręcać do siedzenia - tak boczkiem. hehe śmiesznie to wygląda...:-D:tak:i tez lubi hopsia robić na stojąco.

Ostatnia edycja:
Antoś tak jak Nadia szykuje się do siadania ..boczkiem podparty na rączce. Ostatnio zaczyna unosić pupę i przyjmuje pozycje do raczkowania ale nie wie, co ma robić , więc kołysze się przód - tył.

Kuba chciałby pokicać sobie jak zając. podpiero się na rączkach i na kolankach podskakuje. Śmiesznie to wygląda. A ja z tych wyczynów to mam chyba najwięcej radośći;-):-)

ja tez czekam az usiadzie sam z pozycji na czworakach juz troche probuje ale to jeszcze nie to. Ale za to jak sie go postawi przy lozeczeku to chyta sie szczebelków i stoi! Oczywiscie nie stawiam, nie sadzam, bidok tylko w parterze caly czas,:-D ale to dobrze nich ćwiczy. Moze szybciej zacznie raczkowac dzieki temu.

Aaaa! Zapomniałam napisac, że Bartutek na pół roku zjadł swoją stópkę! W końcu... długo na to czekałam, ale się doczekałam ;-):-)

Antoś zaczął dzisiaj pełzac do tyłu. Musimy odkurzyc podłoge i niech gania. I konieczne są zatyczki do kontaktów bo juz zauważył

reklama
Do góry